blank
Berkay Doğan tarafından
07 Mart, 2025 15:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eskipazar Başkanı’ndan Şaşırtan Köprü Açılışı

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, yarım kalan köprü inşasının tamamlandığını tek başına gerçekleştirdiği bir açılış videosu ile kamuoyuna duyurdu.

'Tek Başıma Açıyorum, Sade Olsun!'

Sosyal medya paylaşımında Cıva: “Sevgili Eskipazarlı hemşehrilerim, göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ilçemizin ne kadar sorunu varsa tamamlanmayan bir şey varsa yapacağız diye söz vermiştik ve ilçemiz Kurbantepe Yeni Mahalleden gelip Bahçepınar’a ve ilçe köylerimize ulaşımı sağlayan köprümüzün yarısı vardı yarısı yoktu. Bu köprümüzün yapımını tamamladık. Bugün açılışını yapıyoruz. Köprüyü tek başıma açıyorum. Tek başıma açma sebebini de söyleyeyim; geçenlerde ilçemizde bir park açılışı yaptık. Biraz kalabalık oldu. Bundan rahatsız olan bir kesim oldu. Paylaşım yaptılar, işte bilmem ben hangi partinin ne üyesiyim, park açılışı böyle mi olur? Dedim ki bunu da ben tek başıma açayım, sade olsun, inşallah memleketimiz için hayırlı olur.  Eskipazar için durmak yok çalışmaya devam Allah’a emanet olun” ifadelerinde bulundu.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin