Cenap
•#eskiuzmançavuşlar
İnandık başaracağız


Genel merkez nezdinde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Demir yaptığı açıklamasında; “Bizler, 3269 Sayılı Kanun ile Türk Silahlı Kuvvetlerinde Uzman Çavuş olarak görev yapmış, ailevi, sağlık ve mesleki nedenler sonucunda kendi isteğiyle sözleşme feshi yaparak mesleğinden ayrılan, 657 Sayılı Kanunun ve 3269 Sayılı Uzman Erbaş Kanunu’nun ilgili maddeleri gereği atanmak isteyen kahraman eski uzman Çavuş’larız. Ülkemizin güvenliği için en ön saflarda görev yapmış kahraman insanların yaşadığı sorunlara dikkatinizi çekmek istiyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görev yapmış, çeşitli nedenlerle görevini kendi isteğiyle sonlandırmış ve atanamama sorunuyla karşılaşan Eski Uzman Çavuşlar olarak bizler, kamuoyunun desteğini ve ilgisini talep ediyoruz. Türk Silahlı Kuvvetleri’nde uzun yıllar hizmet vermiş olan biz Eski Uzman Çavuşlar, atanma hakkımızı kullanmak ve kamu kurumlarına memur olarak atanabilmek istiyoruz.
Ancak atanma sorunu nedeniyle işsizlikle ve mağduriyetle karşı karşıyayız. Atanma hakkımızın kullanılmasını ve yaşadığımız bu mağduriyetin giderilmesini talep ediyoruz. Bizi görmezden gelmeyin lütfen, binlerce ailenin bu nedenle yuvası dağıldı, daha fazla yuvalar dağılmasın ve çocukların geleceği kararmasın. Yaşadığımız sorunların ilgili yerlere ulaşmasında büyük gayret sarf eden genel başkanımız Mustafa Gündeşli’ye teşekkür ediyorum” dedi.
Trabzonspor’da yeni sezon öncesi planlama çalışmaları kapsamında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Bordo-mavili kulübün yöneticileri ile teknik heyeti, İstanbul’da bir araya gelerek geride kalan sezonu ve yeni döneme ilişkin yol haritasını masaya yatırdı.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Takım Menajeri Emrah Tok ve Teknik Direktör Fatih Tekke’nin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen değerlendirme toplantısında, kulübün sportif ve mali gündemine ilişkin önemli konular görüşüldü.
Geçen sezon ve transfer çalışmaları değerlendirildi
Toplantıda, geride kalan sezonun genel değerlendirmesi yapılırken, devam eden transfer çalışmaları ve mevcut kadro planlaması da ele alındı. Yönetim ve teknik heyet, yeni sezon öncesinde takımın ihtiyaçları doğrultusunda yürütülen çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Bütçe, mali yapı ve akademi gündemdeydi
Görüşmede kulübün bütçe planlaması ve mali konuların yanı sıra akademi yapılanmasına ilişkin başlıklar da değerlendirildi. Trabzonspor’un sürdürülebilir başarı hedefi doğrultusunda altyapı organizasyonunun geliştirilmesine yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
Avrupa hedefleri konuşuldu
Toplantıda ayrıca yeni sezon hedefleri ile bordo-mavili ekibin Avrupa kupalarında mücadele edeceği süreçte izlenecek yol haritası üzerinde duruldu. Yönetim ve teknik heyetin, takımın sportif başarılarını artırmaya yönelik planlamalar konusunda görüş birliğine vardığı öğrenildi.
Cenap
•#eskiuzmançavuşlar
İnandık başaracağız
Hakan Tosun
•#EskiUzmanÇavuşlar
Bizler İNANDIK BAŞARACAĞIZ
Hakan Akdoğan
•ATAUZDER ailesine desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz
Muhammet
•#EskiUzmanCavuşlar olarak ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederiz sesimize ses oldunuz
Bizler KANUN’la verilmiş hakkımızı istiyoruz İNANDIK BAŞARACAĞIZ 🇹🇷
Yasin At.
•#EskiUzmanÇavuşlar Ve aileleri Adına teşekkür ederim. 🇹🇷
Eda keskin
•ESKİ UZMAN ÇAVUŞLAR ANAYASAL HAKKI OLAN ACIKTAN ATAMAYLA MEMURİYET HAKKINI ISTIYOR ESKI UZMAN CAVUSLAR VE AILELERI OLARAK HAKKIMIZI ISTIYORUZ
Eda kayahan
•#eskiuzmançavuşlar
İNANDIK BAŞARACAĞIZ
Selime TOSUN
•#EskiUzmanÇavuşlar çok teşekkür ederiz emeğinize sağlık 🇹🇷🇹🇷
İNANDIK BAŞARACAĞIZ
E.ertan
•Eskiuzmançavuşlar olarak vermiş olduğunuz destek ve değer içi teşekkür ederim
Gökhan Ceylan
•#EskiUzmanÇavuşlar
İnandık başaracağız
Erkan kılıç
•#EskiUzmanÇavuşlar
İNANDIK BAŞARACAĞIZ 🇹🇷
Emre Eryiğit
•Eski uzman cavuslar basaracak
Güven Gürbüz
•Bedelini en agır şartlarda vatanımıza hizmet ederek ödedik memuriyet hakkımızın verilmesini istiyoruz.
Vural
•#EskiUzmanÇavuşlar İNANDIK BAŞARACAĞIZ ATAUZDER BAŞARACAK
Serdar GEDİKLİ
•Vatan için canalıp,canverdik
Bed’rin aslanları
#EskiUzmanÇavuşlar
Mücadelede ve bedelde en ön safta
Nimette ve taltifte geri planda
Lütuf istemedik
İmtiyaz istemedik
Tek derdimiz
KURUM İNİSİYAFİNE BIRAKILMADAN
TORPİLSİZ VE RÜŞVETSİZ ATANMAK İSTİYORUZ
Tek temennimiz
Kazanılmış hakkın devlet eliyle verilmesi
Ali Yılmaz
•İnandık başaracağız #EskiUzmanÇavuşlar
Ömer ÇİL
•İNANDIK BAŞARACAĞIZ
MUSTAFA YORULMAZ
•#EskiUzmanÇavuşlar
İNANDIK BAŞARACAĞIZ 🇹🇷
MUSTAFA YORULMAZ
•#EskiUzmanÇavuşlar
İNANDIK BAŞARACAĞIZ !
ATAUZDER BAŞARACAK !
BİZİM MESELEMİZ SİYASET ÜSTÜ VİCDAN MESELESİDİR !