Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ'dan Karabük Belediyesi'ne Ziyaret - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
30 Aralık, 2024 23:02 tarihinde yayınlandı
0
0

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’dan Karabük Belediyesi’ne Ziyaret

Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret ederek belediyenin projeleri ve hizmetleri hakkında bilgi aldı. Ziyarette Prof. Dr. Akdağ’a, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Görüşmede, Karabük’te yürütülen belediye çalışmaları ve geleceğe yönelik projeler detaylı bir şekilde ele alındı.

Başkan Çetinkaya, Prof. Dr. Recep Akdağ’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, belediye olarak Karabük’e değer katan projeleri hayata geçirmek için kararlılıkla çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. Prof. Dr. Recep Akdağ ise Karabük Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetleri takdir ettiğini belirtti.

6772fc1f7ea67
6772fc1faea3c
6772fc1f9f9d7
6772fc1f1202c
Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin