Eski muhtarı öldüren yeni muhtar hakim karşısında - Karabük Haber Postası
eski muhtari olduren yeni muhtar hakim karsisinda 2L4WiJr5 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Eski muhtarı öldüren yeni muhtar hakim karşısında

Tokat’ta sulama nedeniyle çıkan tartışmada eski muhtarın ölümüne sebep olan yeni muhtar ve oğlu adliyeye sevke edildi.

Tokat merkeze bağlı Madas köyünde geçtiğimiz gün sulama meselesi nedeniyle köy muhtarı Dursun Bezin ile eski muhtar Mustafa Ceylan çıkan silahlı kavgada Ceylan ölmüş kızı Tülin Ceylan ise yaralanmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan Muhtar Dursun Bezin ve kavgaya karışan oğlu Ahmet Bezin, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Adliye önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Zanlılar adliyeye götürüldüğü sırada gazetecilerin “Neden vurdunuz” sorusuna cevap vermedi.

Hayatını kaybeden eski muhtar Mustafa Ceylan’ın 21. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Tokat milletvekili Lütfi Ceylan’ın ağabeyi olduğu öğrenildi. Ceylan’da 2015 tarihinde Çorum’da geçirdiği bir trafik kazasında vefat etmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda ataturk alanindaki viyaduklerin alti dinlenme alani olacak CThCdW9G
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da Atatürk Alanındaki viyadüklerin altı dinlenme alanı olacak

Trabzon’da Atatürk Alanı’nda yer alan viyadüklerin altı modern bir dinlenme alanına dönüştürülecek. Oturma alanları ve peyzaj düzenlemeleriyle yeşil dokuya kavuşturulacak olan alanın, Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması hedefleniyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Meydan’da uzun yıllar dolmuş durağı olarak kullanılan viyadük altını, modern bir yaşam alanına dönüştürmek için çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nın iş birliğiyle yürütülen çalışmalar kapsamında, şehir merkezinde vatandaşların nefes alabileceği yeni bir dinlenme alanı oluşturulması hedefleniyor. Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanan projede; oturma alanları, düzenli peyzaj uygulamaları ve yeşil alanlar yer alacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmanın bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda planlandığı vurgulanarak, “Yaya sirkülasyonunun oldukça yoğun olduğu meydan bölgemizde vatandaşların dinlenebileceği, vakit geçirebileceği ve nefes alabileceği bir sosyal alanı hayata geçiriyoruz. Viyadük altını yeniden düzenleyerek modern bir yaşam alanına dönüştürmemizin önemli bir ihtiyacı karşılayacağına inanıyoruz. Oturma alanları, peyzaj düzenlemeleri ve yeşil dokuyla birlikte bölgenin hem estetik açıdan değer kazanmasını hem de daha işlevsel hale gelmesini hedefliyoruz. Viyadük altı, şehir merkezinde vatandaşlarımızın günlük yaşamına katkı sunan yeni bir buluşma ve dinlenme noktası olacak” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin