Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
eski muhtari olduren yeni muhtar hakim karsisinda 2L4WiJr5 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Eski muhtarı öldüren yeni muhtar hakim karşısında

Tokat’ta sulama nedeniyle çıkan tartışmada eski muhtarın ölümüne sebep olan yeni muhtar ve oğlu adliyeye sevke edildi.

Tokat merkeze bağlı Madas köyünde geçtiğimiz gün sulama meselesi nedeniyle köy muhtarı Dursun Bezin ile eski muhtar Mustafa Ceylan çıkan silahlı kavgada Ceylan ölmüş kızı Tülin Ceylan ise yaralanmıştı. Olaydan sonra gözaltına alınan Muhtar Dursun Bezin ve kavgaya karışan oğlu Ahmet Bezin, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Adliye önünde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Zanlılar adliyeye götürüldüğü sırada gazetecilerin “Neden vurdunuz” sorusuna cevap vermedi.

Hayatını kaybeden eski muhtar Mustafa Ceylan’ın 21. dönem Milliyetçi Hareket Partisi Tokat milletvekili Lütfi Ceylan’ın ağabeyi olduğu öğrenildi. Ceylan’da 2015 tarihinde Çorum’da geçirdiği bir trafik kazasında vefat etmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin