Çorum’un İskilip ilçesindeki bıçaklı bir şahıs, sokakta karşılaştığı eski eşinin kocası ile kavgayı ayırmaya çifti bıçaklayarak yaraladı. Olayda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Olay, dün gece saatlerinde İskilip ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçede yaşayan Murat Ç. iki yıl önce boşandığı Emine Sungurlu ve eşi Fatih Sungurlu ile sokakta karşılaştı. Murat Ç. ile Sungurlu çifti arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Sungurlu çiftinin misafirliğe gittiği öğrenilen Ramazan Balaban ve Şerife Balaban tartışma sesleri üzerine aşağı sokağa ve tarafları ayırmak için araya girdi. Bu sırada Murat Ç., elindeki bıçakla Fatih Sungurlu ile Balaban çiftini yaraladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Fatih Sungurlu’nun olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Balaban çifti ise ambulansla İskilip Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şerife Balaban, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ramazan Balaban’ın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Olayın ardından kaçan Murat Ç. kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Morga kaldırılan vatandaşların yakınları arasında ise hastane bahçesinde gerginlik yaşandı.


Eski eş dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Çukurlara giren 5 aracın lastiği patladı
ÇORUM (İHA)-Çorum’un Alaca ilçesinde yoldaki derin çukurlara giren 5 aracın lastiği yarılırken, ihbar üzerine bölgeye gelen ekipler olası kazalara karşı güvenlik önlemi aldı.
Olay, Alaca ilçesine bağlı Eskiyapar köyü yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, güzergah üzerinde seyir halinde olan sürücüler, karanlık ve görüş mesafesinin düşük olması nedeniyle yoldaki çukurları fark edemedi. Derin ve keskin yapıya sahip çukurlara giren 5 aracın lastikleri kısa süre içinde yarılarak kullanılamaz hale geldi. Araçlarında maddi hasar oluşan ve yollarına devam edemeyen sürücüler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, arkadan gelen araçların aynı tehlikeyi yaşamaması ve muhtemel kazaların önüne geçilmesi için yolda güvenlik önlemi aldı. Lastikleri zarar gören sürücüler, yedek lastiklerini takarak yollarına devam etti.

