Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri darbe girişimi sonrası başlatılan operasyon kapsamında eski emniyet mensubu F.T gözaltın alındı.
Karabük’te devam eden operasyon kapsamında daha önce paralel yapı operasyonda hakkında işlem yapılan eski emniyetçi F.T. TEM Şube ekiplerince, darbe girişimi sonrası başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alındı.


Eski Emniyet Mensubu Gözaltına Alındı
Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi
Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.
Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.
TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.
Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.


