Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
21 Temmuz, 2016 15:00 tarihinde yayınlandı
0

Eski Emniyet Mensubu Gözaltına Alındı

Karabük’te Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) askeri darbe girişimi sonrası başlatılan operasyon kapsamında eski emniyet mensubu F.T gözaltın alındı.
Karabük’te devam eden operasyon kapsamında daha önce paralel yapı operasyonda hakkında işlem yapılan eski emniyetçi F.T. TEM Şube ekiplerince, darbe girişimi sonrası başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
01 Haziran, 2026 11:15 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Güneysaz köyü yolu ulaşıma açıldı

Karabük genelinde etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, Ovacık ilçesine bağlı Güneysaz Köyü’nde heyelana neden oldu. Yağışların tetiklediği heyelan, Saz ve Güney Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunun tamamen kapanmasına yol açtı.

Ovacık ilçesinde ulaşımın aksaması üzerine bölgeye sevk edilen İl Özel İdare ekipleri, yoğun ve özverili bir çalışma başlattı. Ekiplerin titiz müdahalesi sayesinde, heyelanın yaşandığı bölgenin yanından geçici bir tali yol açıldı. Yeni güzergâhla birlikte mahalleler arasındaki ulaşım, kontrollü olarak yeniden sağlandı.

Yetkililer, bölgedeki vatandaşların ulaşımında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli trafik tedbirlerinin alındığını belirtti. Heyelanda hasar gören ana yolun ise kalıcı olarak yeniden hizmete girmesi amacıyla ekiplerin çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

Vatandaşlara da uyarılarda bulunan yetkililer, seyahatleri sırasında dikkatli olunması, trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka riayet edilmesi, ayrıca görevli ekiplerin yönlendirmelerine uyulması gerektiğini önemle vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin