Eski belediye başkanı 103 yaşında hayatını kaybetti - Karabük Haber Postası
eski belediye baskani 103 yasinda hayatini kaybetti iWyQvOwY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Eski belediye başkanı 103 yaşında hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 26 yıl belediye başkanlığı misyonunda bulunan 103 yaşındaki Memduh İmer hayatını kaybetti.

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 1954 ile 1984 yılları ortasında Cide Belediye Başkanlığı vazifesinde bulunan 103 yaşındaki Memduh İmer hayatını kaybetti. Misyonda bulunduğu müddette yaptığı yatırım ve projeleriyle isminden sıkça kelam ettiren Memduh İmer için 28 Aralık Cumartesi günü Cide Belediyesi önünde yapılacak resmi merasimi düzenlenecek. İmer’in cenazesi daha sonra Merkez Mescidinde kılınacak cenaze namazının akabinde Kent Mezarlığında toprağa verilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kazaya karisan ehliyetsiz ve alkollu surucuye 225 bin lira ceza wySfancq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kazaya karışan ehliyetsiz ve alkollü sürücüye 225 bin lira ceza

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada, sürücülerden birinin hem alkollü hem de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Sürücüye 225 bin lira, aracın sahibine ise 43 bin 965 TL idari para cezası uygulandı.

Kaza, Esentepe Mahallesi İstanbul Caddesi üzerindeki Tır Garajı Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D. yönetimindeki 55 AEU 086 plakalı otomobil ile Y.D. idaresindeki 06 UB 453 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede sürücü B.D.’nin 1.70 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin daha önce daimi olarak iptal edildiği belirlendi. Ayrıca kazaya karışan aracın Vezirköprü Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından yakalamalı olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından sürücü B.D.’ye Karayolları Trafik Kanunu kapsamında “ehliyeti iptal edildiği halde araç kullanmak” ve “alkollü araç kullanmak”tan toplam 225 bin TL idari para cezası kesildi. Araç sahibine ise “ehliyetsiz kişiye araç kullandırmak” ve “araç muayenesini yaptırmamak” suçlarından 43 bin 965 TL ceza uygulandı. Öte yandan, alkollü sürücü hakkında “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin