Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eski belediye başkanı 103 yaşında hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 26 yıl belediye başkanlığı misyonunda bulunan 103 yaşındaki Memduh İmer hayatını kaybetti.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde 1954 ile 1984 yılları ortasında Cide Belediye Başkanlığı vazifesinde bulunan 103 yaşındaki Memduh İmer hayatını kaybetti. Misyonda bulunduğu müddette yaptığı yatırım ve projeleriyle isminden sıkça kelam ettiren Memduh İmer için 28 Aralık Cumartesi günü Cide Belediyesi önünde yapılacak resmi merasimi düzenlenecek. İmer’in cenazesi daha sonra Merkez Mescidinde kılınacak cenaze namazının akabinde Kent Mezarlığında toprağa verilecek.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Nisan, 2025 08:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil ile çarpışan motosikletlinin taktığı kask hayatını kurtardı

Düzce’de motosiklet ile arabanın çarpışmasıyla meydana gelen kazada, motosiklet şoförünün taktığı kask hayatını kurtardı.
Kaza, Darıcı Mahallesi Darıcı Sokak üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran otogar istikametinden merkez istikametine seyir halinde olan Yusuf Y. yönetimindeki 41 ANJ 666 plakalı motosiklet, karşı taraftan gelen ve orta sokağa girmek isteyen Sevim O. yönetimindeki 81 AED 774 plakalı Hyundai marka araba ile çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile motosiklet şoförü yere savruldu. İhbar üzerine bölgeye sıhhat takımları sevk edilirken, başında kask bulunan şoför kazayı yara almadan atlattı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücüyü trafik polisi takımları kask taktığı için tebrik ederken, kaza sebebi ile denetimli verilen yol, araçların kaldırılmasının akabinde olağan seyrine döndü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.