Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Temmuz, 2022 13:57 tarihinde yayınlandı
0

Eski Başhekim Doğan Doçentlik Unvanını Aldı

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinin eski Başhekimi  olan ve halen daha Eğitim Araştırma Hastanesinde görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Erkan Doğan, Doçentlik unvanını almaya hak kazandı.
Dr. Öğretim Üyesi unvanı ile Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları bölümünde çalışan Erkan Doğan yoğun çalışma temposuna rağmen doçentlik unvanını almayı başardı. 2015 yılında Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Dr. Öğretim Üyesi olarak göreve başlayan Doğan 2016-2019 yılları arasında da Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde başhekimlik görevini üstlenmişti. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda bicakli kavga 2 yarali rQXjHLvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da bıçaklı kavga: 2 yaralı

Çorum’da iki genç, sokak ortasında tanımadıklarını iddia ettikleri kişi veya kişilerle yaşadıkları tartışma sonucu bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Cadde üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, U.G. (17) ve B.Ç. (17) ile kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine U.G. ve B.Ç. bıçak darbesi alarak yaralandı. Daha sonra ise yaralı gençler olay yerinden ayrılarak yakınlarından yardım istedi. Araçla Kale Mahallesi Aydınlıkevler 6. Sokağa gelerek 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheli şahıs ya da şahısların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin