Ramazan Öztürk tarafından
15 Kasım, 2023 12:40 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.12.2023 11:53
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eski Bakan Süleyman Soylu cenaze törenine katılacak

Hayatını kaybeden Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin kayınpederi Özdemir Yazıcı’nın cenazesi bugün defnedilecek. Yenişehir Camiinde İkindi Namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Öğlebeli Aile Mezarlığına defnedilecek olan Özdemir Yazıcı’nın cenaze törenine, iş ve siyaset dünyasından bir çok kişinin katılması bekleniyor. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Kayınpederinin cenaze törenine Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılacağı öğrenildi. Öte yandan eski Bakan Süleyman Soylu'nun defin işleminin ardından Hilton otelde taziyeye katılacağı bildirildi. (Ramazan Öztürk)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
16 Aralık, 2025 15:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Özçelik-İş Sendikası’ndan Birlik Medya’ya Ziyaret

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Karabük Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu.

Ziyarete; Şube Sekreteri Ali Gürcan Barlas, Şube Mali Sekreteri Hidayet Büyükdoğan, Teşkilatlandırma Sekreteri İsa Aydın ve Şube Eğitim Sekreteri Ali Kaplan katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, ülke ve Karabük gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Birlik Medya’nın Karabük için önemli bir basın kuruluşu olduğunu vurgulayarak,
“Özçelik-İş Sendikası Karabük Şubesi olarak arkadaşlarımla birlikte Karabük’ün en önemli basın ve medya kuruluşlarından Birlik Medya’yı ziyaret ederek sizlerle güzel bir sohbet etme imkanımız oldu. Hem ülke hem de Karabük gündemine dair verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverliğiniz için teşekkür ediyorum. Ayrıca Karabük’te temsil ettiğimiz işçilerin haberlerine yer verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Karabük Birlik Medya Yöneticisi Okan Küçük ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Güçlü bir kadro ile yeniden seçildiniz. Karabük’te son dönemde çok ciddi çalışmalara imza atıyorsunuz. İşçiyi yalnız bırakmıyorsunuz, sendikasız kimseyi bırakmıyorsunuz. Bu da Karabük’te büyük takdir görüyor. Nazik ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennilerinin ardından sona ererken, Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz tarafından, işçiyi temsilen baret simgeli plaket, Karabük Birlik Medya Yöneticisi Okan Küçük’e takdim edildi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin