Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası
Topçu Galeri

Eşini ve kayınvalidesini öldüren zanlı 4 saat sonra yaşamına son verdi

Manşet Yayın: 05.09.2023 10:12
Eşini ve kayınvalidesini öldüren zanlı 4 saat sonra yaşamına son verdi

Karabük’te boşanma aşamasında olan eşini ve ardından kayınvalidesini öldüren zanlı olaydan 4 saat sonra polis tarafından yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdi. Şahsın intihar etmeden önce yaptığı paylaşımlar ise kan dondurdu.
Yenimahalle’de meydana gelen olayda Özlem Küçükyılmaz ile annesi Nazife Çetinkök evlerine gittikleri sırada boşanma aşamasındaki eşi Hasan Küçükyılmaz ile karşılaştı. Sözlü saldırıda bulunan koca Küçükyılmaz yanında getirdiği av tüfeği ile eşi ve kayınvalidesine ateş etti. Kanlar içerisinde kalan anne ve kızı olay yerinde hayatını kaybederken, cani koca olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
İncelemelerin ardından Küçükyılmaz ve Çetinkök’ün cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri olay yerinden araçla kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, şüphelinin, evinin üzerinde bulunan Çamdibi Dere mevkiinde saklandığını tespit etti. Titiz yürütülen çalışma ile kıstırılan şüpheli polis ekiplerini görünce elindeki tüfekle ateş açtı. Kurşunları bitmek üzere olan zanlı yakalanacağını anlayınca çenesine dayadığı tüfeği ateşleyerek yaşamına son verdi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Küçükyılmaz’ın cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
Hasan Küçükyılmaz’ın bir süredir öldürmekle tehdit ettiği Özlem Küçükyılmaz polise şikayette bulunarak, cep telefonuna KADES uygulamasını indirdi. Polisin “Elektronik kelepçe takalım, size yaklaşmasın” diye uyardığı Özlem Küçükyılmaz, iddiaya göre bu teklifi kabul etmedi. Zanlının 15 yıl önce ilk eşini öldürmekten hapse girdiği öğrenildi.
5 Eylül’de Hayatta Olmayacak!
Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını ifade ediyor.
Zanlı, ses kaydı paylaşımında da eşi için “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” ifadelerine yer verdi. (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:56
Karabük’te Huzur ve Güven Uygulaması

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü  ekipleri,  İl Merkezi ve İlçelerde huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi3 jpg

38 Ekip ve 101 personelin görev aldığı huzur ve güven uygulamasında  çeşitli suçlardan aranan 2 kişi yakalanırken, eksikliği tespit edilen 31 araca da cezai işlem uygulandı.

Karabukte Huzur ve Guven Uygulamasi1

Yapılan uygulamalara İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse de katıldı. Vatandaşlarla sohbet eden Müdür Köse, “Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği için tüm görevlilerimizle sahadayız. Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği ve şehrimizde mevcut huzur ve güven ortamının artarak devamı için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Ramazan Öztürk)

Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük Yayın: 15.11.2023 13:49
Karabük’te 12 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Karabük’te hakkında nitelikli cinsel saldırı suçundan 12 yıl hapis cezası ve yakalama kararı bulunan firari şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürüttükleri denetim faaliyetleri çerçevesinde hakkında “nitelikli cinsel saldırı” suçundan 12 yıl hapis cezası ile yakalama kararı bulunan ve açık cezaevinden firar ettiği tespit edilen K.K.’yı yakaladı.
Gözaltına alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.
İl Emniyet Müdürlüğü, şehirde vatandaşların huzurunu ve güvenliğini bozacak her türlü suçun önlenmesine, faillerinin en kısa sürede yakalanarak adalet önüne çıkartılmasına ve suçluların vatandaşlar arasında rahat rahat dolaşmasına asla izin verilmeyeceğini belirtti. (İHA)

Enver Özgü Yenice İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Karabük Yayın: 02.12.2023 13:13
Enver Özgü Yenice İçin Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Yenice İlçe Başkanı Enver Özgü CHP İl Başkanlığına Yenice Belediye Başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Başvuru öncesi bir açıklama yapan CHP Yenice Belediye Başkan aday adayı Enver Özgü;

“4 yıllık ilçe başkanlığı döneminde yola çıktığımız bir hizmet süremizi bu gün itibari ile Yenice Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusuyla noktalıyoruz. Arkadaşlarımla birlikte projelerimiz hazır, çalışacak arkadaşlarımız hazır, her şey hazır. Çünkü bu ülkenin de yaşadığım ilçeninde acilen Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var. Neden bunu böyle diyor derseniz, ilçemizde de ülkemizde de olduğu gibi siyasi fikirleri farklı da olsa o zenginliği kullanamayıp insanları ayrıştıran zihniyete karşı sokaklarında hangi fikirden olursa olsun bir kahvenin önünde rahatça oturabileceği, çay içebileceği o iklimi yaratma çabasında olacağız. İlçemde nefes olabilmek için, ilçemde her şeyin daha iyi olabilmesi için acilen Cumhuriyet Halk Partili bir belediyeye ihtiyaç var. Bunu gerçekleştirecek bilgi, birikim, donanım ve kadroyla bu işe talibiz. İnşallah bu konuda da önümüzdeki seçim döneminde de hep birlikte çalışarak, bu seçim dönemini başarıyla tamamlayıp, Cumhuriyet Halk Partili altı oklu bayrağı o belediyenin hurçlarına hep birlikte asacağız. Bu konuda yardımlarınızı her zaman olduğu gibi seçimlerde bekliyoruz, çünkü ilçemizde sadece doğa turizmi değil, bunun yanında da istihdamı tersine çevirip isdihtam katkısı vererek ilçemizden dışarıya olan göçü, ilçemize yönelik çalışmalarımızı önümüzdeki planlarla programlarla sizin huzurunuza çıkacağız, bunları kamuoyuyla paylaşacağız. Önümüzdeki seçim döneminin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Adaylık süresince de hepinizin desteğini bekliyorum.” dedi. (Yusuf Korkmaz)