Reklam
Reklam

Eşini sokak ortasında öldüren koca, ağabey katili çıktı

esini sokak ortasinda olduren koca agabey katili cikti GfimkFjX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Samsun’un Canik ilçesinde boşanma kademesindeki 3 çocuk annesi eşini sokak ortasında tabancayla başından vurarak öldüren kocanın, daha evvel de kendi ağabeyini öldürdüğü ortaya çıktı.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Ok Sokak üzerinde dün akşam saat 22.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, tır şoförü Emrah Akpınar(38), boşanma basamağında olduğu, hakkında uzaklaştırma kararı bulunan 3 çocuk annesi eşi Emine Akpınar’a (36) sokak ortasında tabancayla kurşun yağdırarak başından vurdu. Silah sesleri üzerine olay yerine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Olay yerine giden polis ve sıhhat takımları Emine Akpınar’ın sokak ortasında hayatını kaybettiğini tespit etti. Emine Akpınar’ın cansız vücudu otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Küme Başkanlığına gönderildi.

Polis olaydan sonra kaçan Emrah Akpınar’ı yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili Emrah Akpınar’ın kız kardeşinin oğlu A.Ö.(25), cinayet ofisi takımları tarafından gözaltına alındı. Kayıplara karışan Emrah Akpınar’ın 2016 yılında İlkadım ilçesi Liman Mahallesi’nde tartıştığı ağabeyi İdris Akpınar’ı (33) bıçaklayarak öldürdüğü ve yargılandığı mahkemece 16 yıl 8 ay mahpus cezasına çarptırılıp yaklaşık 5 yıl evvel cezaevinden çıktığı öğrenildi. Polis her yerde Emrah Akpınar’ı arıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin