Esenler Erokspor, Bolu’da güç depoluyor - Karabük Haber Postası
esenler erokspor boluda guc depoluyor zvOKyM4L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Temmuz, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Esenler Erokspor, Bolu’da güç depoluyor

Trendyol 1. Lig takımlarından Esenler Erokspor, yeni dönem hazırlıkları kapsamında Bolu’da güç depoluyor.

Trendyol 1. Lig takımlarından Esenler Erokspor, yeni dönem hazırlıkları kapsamında Bolu’nun Abant yolu üzerindeki bir otelde kampa girdi. Teknik Yönetici Osman Özköylü idaresinde çalışmalarını sürdüren sarı-yeşilliler, günde çift idman yaparak döneme hazırlanıyor.

Kamp süreciyle ilgili değerlendirmede bulunan Teknik Yönetici Osman Özköylü, “Cumartesi günü birinci etabımızı bitireceğiz. Bu süreçte mevcut oyuncu takımımızla, genç arkadaşlarımızla birlikte hoş bir periyot geçirdiğimizi düşünüyorum. 10 günlük süreçte ortamıza yeni katılan arkadaşlarımız oldu, kimi idmanları kaçıran oyuncularımız da vardı. Onlar doğal ki sonraki süreçte bu eksiklerini telafi edecekler” dedi.

“Toplamda 8 oyuncu transfer ettik”

Takıma yeni oyuncuların katıldığını söyleyen Özköylü, “Geçen yılki takımımıza kıyasla büyük bir değişim sürecinden geçiyoruz. Geçtiğimiz dönemden takımda kalan oyuncu sayımız yalnızca 7. Bu nedenle takımımıza destek yapmamız gerekiyor. Yeni dönem için daha güçlü, daha argümanlı, daha fazla amaç kovalayan bir Erokspor olmak istiyoruz. Bu doğrultuda takımımızı güçlendirmek maksadıyla birtakım transferler gerçekleştirdik. Toplamda 8 oyuncu transfer ettik. Fakat takımımızdaki büyük değişim nedeniyle, mevcut oyunculara ek olarak ilerleyen süreçte yapmayı düşündüğümüz yeni transferler de var. Bu mevzuyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Belirlediğimiz ve görüştüğümüz isimler mevcut. Takımımızı güçlendirmek ismine çok daha kıymetli ve kaliteli oyuncuları bünyemize katmak istiyoruz” biçiminde konuştu.

“Hazır bir takım ile devam etmek istiyoruz”

İkinci etap kampında kadronun şekilleneceğini söyleyen Osman Özköylü, “Tabii bu süreç biraz sabır gerektiriyor, kolay olmuyor. Oyuncuların beklentileriyle kulübün kanılarının ortak noktada buluşması gerekiyor. İnşallah en kısa müddette bu transferleri gerçekleştirip ikinci etapta, yani lige yaklaşacağımız periyotta taktik çalışmaların başlayacağı vakit daha hazır bir takım ile devam etmek istiyoruz. Tahminen de ikinci etabın sonunda oynayacağımız hazırlık maçında, lig takımından daha fazla oyuncunun alanda olmasını dilek ediyoruz. Bunu gerçekleştirmek elbette biraz vakit alabilir. Lakin elimizdeki mevcut oyuncuları aşikâr bir düzeye getirip, fizikî olarak daha üst seviyeye çıkarmaya çalışacağız. İnşallah her şey düşündüğümüz ve planladığımız üzere olur” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
2222
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 14:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nden yeni Tema Park

Karabük Belediyesi, Bağ-Essan Sanayi Sitesi ile Soğuksu TOKİ arasında bulunan mevcut park alanını yenileyerek modern bir tema parka dönüştürüyor. Toplam 3.370 metrekarelik alanda başlatılan çalışmalarla bölgeye daha işlevsel ve estetik bir sosyal yaşam alanı kazandırılıyor.

Proje kapsamında; oturma grupları, basketbol sahası ve çim zeminli futbol sahasının yanı sıra çocuk oyun alanları ve dinlenme bölümleri yer alacak. Mevcut parkın baştan sona yenilendiği çalışma ile her yaştan vatandaşın faydalanabileceği kapsamlı bir alan oluşturuluyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, mahallelerin ihtiyaçlarını gözeterek yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, “Şehrimizin her noktasında hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıran projeleri hayata geçiriyoruz. Mevcut park alanını yenileyerek daha modern, daha kullanışlı ve her yaştan vatandaşımıza hitap eden bir tema parkı Karabük’ümüze kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin