Düzce’de polis ekiplerince 9 farklı noktaya eş zamanlı baskın yapıldı. Baskında 113 gram esrar ele geçirildi.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Düzce’de eş zamanlı operasyon düzenlendi. 9 noktaya aynı anda yapılan baskınlarda Narkotik köpekleriyle arama yapıldı. Aramalarda dondurma kutularına saklanan 113 gram esrar ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan şahıslar sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Eş zamanlı baskında 113 gram esrar ele geçirildi
0
Eski Bakan Kasapoğlu’ndan Vali Çağatay’a ziyaret
Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, nazik ziyareti için Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.
Ziyarette Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile TÜGVA İl Temsilcisi Erdem Eren eşlik etti.

