Reklam
Reklam
ertugrul doganin listesi netlesti S93HJQTZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Kasım, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Ertuğrul Doğan’ın listesi netleşti

Trabzonspor’da 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olağan genel kurul toplantısına, tek listeyle gidecek olan Başkan Ertuğrul Doğan’ın yönetim kurulu listesi belli oldu.

Trabzonspor Olağan Genel Kurul Toplantısı, 30 Kasım-1 Aralık tarihlerinde Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Genel kurulu toplantısı öncesi Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Mahmut Ören, seçimlere tek listeyle girecek olan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın netleşen listesini açıkladı. Trabzonspor Divan Kurulu, Denetleme, Disiplin ve Sicil Kurulu Başkan adaylarının listelerini de duyurdu.

Mavi liste ile seçimlere girecek olan Ertuğrul Doğan’ın listesinde şu isimler yer aldı:

Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Taner Fikret Saral, Sami Kahraman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, İbrahim Şahinkaya, Cihan Emre Yazıcı, Derviş Köz, Çoşkun Öztür, Murat İskender, Gözde Atasoy ve Semih Hekimoğlu

Yedek Liste: Hüseyin Ekşi, Ali Beyazlı, Fatih Çolak, İmdat Yılmaz, Serkan Necat Soylu, Rıfat Çebi ve Mustafa Cem Aşık

Bizi sosyal medyadan takip edin
s2 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 13:54 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da çöken yol geçici olarak ulaşıma açıldı

Karabük’te etkili olan sağanak yağışların ardından Eskipazar ilçesine bağlı Tamışlar Köyü Emiroğlu Mahallesi’nde meydana gelen yol çökmesi sonrası başlatılan çalışmalar kapsamında, hasar gören köy yolu geçici olarak yeniden ulaşıma açıldı.

Sel sularının yol altındaki dolguyu boşaltması sonucu asfalt yolda büyük hasar oluşurken, bölgede ulaşım bir süre kontrollü şekilde sağlandı. Olayın ardından Karabük İl Özel İdaresi ekipleri bölgede yoğun çalışma başlatarak yolu vatandaşların kullanımına uygun hale getirdi.

Bölgede incelemelerde bulunan Karabük Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, Kübra Ustaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mustafa Avcı ile İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Bağçe ve Tuncer Başkaya yetkililerden bilgi aldı.

Yetkililer, bölgede herhangi bir mağduriyet yaşanmaması adına ekiplerin sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarını sürdürdüğünü belirtirken, vatandaşların özellikle hasar gören güzergahlarda dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Kübra Ustaoğlu ise yağışların etkisinin azalmasının ardından onarım çalışmalarının hız kazandığını ifade ederek, Emiroğlu Mahallesi’ne ulaşım için alternatif yolun da kullanılabildiğini söyledi. Vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulunuldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin