blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Kasım, 2024 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ertuğrul Doğan: “Taraftarımızın desteğiyle çıkış maçımız Fenerbahçe maçı olacak”

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, taraftar desteğiyle çıkış maçlarının Fenerbahçe karşılaşması olacağını belirterek, 90 dakika boyunca takıma ve Şenol Güneş’e destek verilmesini istedi.
Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarlara çağrıda bulundu. Doğan, taraftarları stadyuma beklediklerini belirterek, "Taraftarlarımızı maça bekliyoruz. 90 dakika boyunca hiçbir şekilde sahaya müdahil olmadan takımlarını desteklemeleri gerekiyor. Bizim sahada futbolculara müdahale etmemiz değil, Trabzonspor’a destek olmamız önemli. 90 dakika boyunca takıma ve Şenol Güneş’e destek versinler. Fenerbahçe maçıyla yeni bir seriye başlayacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

"Ali Koç davetimize icabet edecek"
Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’u Trabzon’da misafir edeceklerini belirterek, "Ali Koç, davetimize icabet edecek. Trabzon misafirperverliğini her zaman gösteren bir şehirdir. Bu şehirde büyüdüm, son dört yıldır İstanbul’da yaşıyorum. Gelen herkesi başımızın üstünde misafir ederiz ama misafir de misafirliğini bilmeli. Ali Koç ile birlikte yemek yiyeceğiz. Sahada en iyi olanın kazandığı, hakemlerin işin içine girmediği bir maç olsun. Genç hakem atanması MHK’nın takdiridir ve alınan kararlara saygı göstermek durumundayız. Biz, yarın takım olarak gereken mücadeleyi sergileyeceğiz. Oyuncularımız ve taraftarlarımız bu maçın öneminin farkında. 90 dakika sonunda kazanan Trabzonspor olacak ve yeni bir seriye başlayacağı," ifadelerini kullandı.
BaşkanDoğan ayrıca taraftarların tribünde kalmalarını, sahanın içinde herhangi bir müdahalede bulunmamalarını vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Haziran, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Alaplı’da OSGB firması hizmete girdi

Zonguldak’ın Alaplı İlçesinin iş yerlerinde sıhhat ve güvenlik hizmetlerinin zarurî olmasıyla birlikte birinci OSGB firması faaliyete başladı
Zonguldak’ın Alaplı’da birinci ortak sıhhat ve güvenlik ünitesi olan firma düzenlenen bir merasimle faaliyete başladı. Alaplı Mehmet Akif Ersoy Caddesinde bulunan Alaplı OSGB’nin açılışında Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı TSO Başkanı Selçuk Oktay, İş İnsanları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Yapılan duanın akabinde Alaplı OGSB kurdele kesilerek hizmete girdi.
Kur’an-ı Kerim tilavetinin akabinde konuşan işyeri sahibi Yıldıray Meşe ve Nihat Abaş’ın bir birincisi gerçekleştirmenin memnunluğunu yaşadıklarını belirterek, başta Alaplı olmak üzere tüm bölgeye hizmet etmeyi hedeflediklerini söyledi. 30 Haziran 2012’de İş Sıhhati ve Güvenliği Kanunu’nun yürürlüğe girdiğini hatırlatarak, İşletmelerde 50 sayısı 1 kişi dahi olsa zarurî olduğunu ve İşyerlerinin risk tahlil ve değerlendirmesi, çalışanların eğitimi ve acil hareket planlamasının kesinlikle olması gerektiğini lisana getiren şirket ortaklarından Yıldıray Meşe, "Amacımız en uygun kaidelerde en kaliteli hizmeti sunmaktır. Kentimizde eksikliği hissedilen bir firmayı hizmete sunmak benim ve ailem için bir gurur vesilesidir. Firmamız, Çalışma ve Toplumsal Güvelik Bakanlığınca yetkilendirilmiş bir Ortak sıhhat Güvenlik Ünitesi (OSGB) olup, bünyesinde iş güvenliği uzmanları, Bununla birlikte tehlikeli ve çok tehlikeli işletmelerin ise, İş Güvenliği mukavelesi, İşyeri Hekimliği Mukavelesi ve İşyeri Hemşireliği Kontratı imzalaması gerekiyor" dedi.
Alaplı OSGB İş Sıhhati ve Güveliği Şirketi’nin açılış merasimine katılan ve açılış kurdelesini kesen Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, açılış merasiminde bir konuşma yaptı. Alaplı’da hizmet vermeye başlayan Yıldıray Meşe ve Nihat Abaş’ın yatırımları ve çalışmalarından ötürü teşekkür eden Kaymakam Selçuk Köksal, "Biz her vakit sizlerin yanındayız. Alaplı’da gelecek devirlerimizde de hoş şeyler yapmaya devam edeceğiz. Siz müteşebbislerin daha kaç yatırımlarında bizlerde elimizden geleni yapacağız. Her ne mevzuda olursa olsun kapımız sizlere açık. Şirketiniz iyi olsun" dedi. Kaymakam Selçuk Köksal’ın konuşmasının akabinde şirket ortakları ve OSB idare üyeleri, kurdeleyi gezerek ofisi gezdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin