Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 3dk
Yorum: 0

Ertuğrul Doğan: “Başka takımlar taraftarlarına ’12. adam’ diyor, siz 15 adam gücünde olun”

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor taraftarlarına seslenerek, "Başka takımlar taraftarlarına ’12. adam’ diyor. Siz Trabzonsporlusunuz, 15 adam gücünde olun. Sesiniz gür çıksın. İnadınız inat olsun. Bu şanlı takımı bir gün bile yalnız bırakmayın. Küsüp sırtınızı dönmeyin" dedi.
Trabzonspor Dergisi’nin 220. sayısına konuşan Başkan Ertuğrul Doğan, "Efsanemiz, Kuzey’in parlayan yıldızı, dünyanın en büyük şehir takımı Trabzonspor’umuzun kuruluşunun 57., Süper Lig’de yer alışının da 50. yılındayız. Geçen sayıdaki yazımda da belirtmiştim. Futbola dair köklerimiz 1900’lü yılların başına dayandığı gibi, bu şehir kültür ve sanatıyla hep ön plana çıkmıştır. Mesela kurucu kulüplerimizden İdmanocağı’nın aynı zamanda tiyatro kolu da vardı. Takımlarımız hem sahada hem sahnede mücadele ederek, kültür ve sanatı futbolla birleştirmeyi başarmıştır.
İmparatorluklara ev sahipliği yapmış bu kadim şehrin takımının başında olmak gurur vesilesidir. Bu kulübü kurarak bugünlere getiren kurucu başkanlarımız, kurucu üyelerimiz, efsane futbolcularımız ve bordo-mavili formayı terletmiş oyuncularımız, eski başkanlarımız ve eski yönetim kurulu üyelerimize saygılarımı sunuyorum. Ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlık diliyorum" ifadelerini kullandı.
Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Doğan, "Gururla ve büyük bir heyecanla başlayacağımız yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. Bizler için kolay bir yıl değildi ancak öğreticiydi. Lakin bize ne kadar çok şey öğretti ise, başkalarına daha fazlasını öğrettiğinden de eminim. Trabzonspor’un haksızlığa ve umursamazlığa karşı duruşu nettir ve hiçbir zaman değişmeyecektir. Bu zor yıl, tüm camiamızı kenetleyen, hırslandıran ve yeni sezon öncesi tam da ihtiyacımız olan gücü hepimize veren bir seneydi. Bu sayede henüz sezon başlamadan tek bir amaca, şampiyonluğa kilitlendik. Şimdi sıra profesyonel takımımızın üzerine düşeni yapmasında, taraftarımızın tribünleri doldurmasında ve dünyanın en büyük şehir takımına yaraşan desteği sunmasında" görüşlerine yer verdi.
Yazıda Türkiye Futbol Federasyonu’ndaki görev değişikliğine de değinen Doğan, "Yeni bir yönetim ve yeni bir başkan ile göreve geldi. Bu vesileyle yeni başkanımızı, aynı zamanda Trabzonspor Kulübü’nde de bir dönem başkanlık yapan Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nu tebrik ediyor, başarılı bir görev süresi diliyorum. Biz her zaman tarafsızlığı, adaleti ve sadece hak edenin kazanacağı adil futbol ortamını istedik. Başkaları gibi sadece bizi kayıran birilerini değil, mert ve sözünün eri, adaleti sağlayacak iradeye sahip yönetimi istedik. Başkaca hiçbir talebimiz olmadı. Sayın Hacıosmanoğlu, futbol tecrübesi olan, çalışkan ve mert bir insandır. İnanıyorum ki, yeni görevinde çok başarılı işlerin altına imza atacaktır” diye konuştu.
Yeni sezon transfer çalışmalarını da anlatan Doğan, "Trabzonspor olarak çok uzun süredir titizlikle yürüttüğümüz transfer politikamız, scouting ekibimizin yardımı ve teknik direktörümüz Abdullah Avcı’nın gözetiminde sürdürülürken, yeni sezona istediğimize yakın kadro ve hırslı bir oyuncu ordusu ile başlamamıza olanak sağladı. Önümüzdeki günlerde tüm eksiklerimizi tamamlayacağız ve bunu mali disiplinimizden uzaklaşmadan yerine getireceğiz. Tüm Trabzonspor sevdalılarına dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar zevk verecek, heyecan verecek ve sonunda mutlu sona ulaşabileceğimiz müthiş bir sezon yaşatabilmek için hazırız. Biz üzerimize düşeni daima yapacağız ve hiçbir zaman ’yeter’ demeyeceğiz. Özellikle bu sezon adil bir futbol sezonunun sağlanması şartıyla ilk maçtan son maça kadar büyük bir inatla ve tam bir dikkatle hedefimizin peşinde koşacağız" dedi.
Doğan, taraftarlardan da üzerlerine düşeni yapmasını isteyerek şu isteklerde bulundu:
"Mutlaka siz de üzerinize düşeni yapın. Kulübünüze maddi ve manevi anlamda destek verin. İlk dakikadan son dakikaya kadar skor ne olursa olsun var gücünüzle takımınıza güç katın. Başka takımlar taraftarlarına ’12. adam’ diyor. Siz Trabzonsporlusunuz, 15 adam gücünde olun. Sesiniz gür çıksın. İnadınız inat olsun. Bu şanlı takımı bir gün bile yalnız bırakmayın. Küsüp sırtınızı dönmeyin. Bu, takımımıza, şehrimize, davamıza kötülüktür. Daima bordo mavinin yanında durun. Dünyanın en büyük kulüplerinin yaptığı gibi kesintisiz güç kaynağı sağlayın. Gerideyken takımın size daha çok ihtiyacı var. Onları geriden getirip kazandıran itici kuvveti sağlayın. Gücünüz miktarınca, eşinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize ve kendinize bir hediye alacaksanız ilk adresiniz mutlaka TS Club olsun. Yemeği dışarıda yiyecekseniz, kapısının önünde bordo-mavi bayrağımız olana gidin. İşte bu kadar çok Trabzonsporlu olun ve bu büyük sezonda şampiyonluğu herkesten çok isteyin. Çünkü biz bu kadar çok istersek, dışarıda fırtına kopacak demektir."

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
13
Ekim Pazartesi
1447 HİCRİ Rebiulahir 21
Yatsı Vakti
Şuanki vakit
Yatsı
İmsak vaktine kalan süre
 
  İmsak
05:27
  Güneş
06:52
  Öğle
12:41
  İkindi
15:47
  Akşam
18:20
  Yatsı
19:39

Çok Okunanlar

blank
Karabük

YRP Karabük Belediye Meclis Grubundan Açıklama

blank
Karabük

Karabük’te Çocuk Hastaya Kendi Dişi Nakledildi

blank
Karabük

Feci kazada hayatını kaybeden çift son yolculuğuna uğurlandı

blank
Eğitim

MİLLİ EĞİTİMDE YAP-BOZ’A KALDIĞI YERDEN DEVAM !

blank
Bölge Haberleri

CHP’Lİ Akay’dan Filyos Çayı Uyarısı

blank
Karabük

Karabük’te Zabıta Ekiplerinden Marketlere  Denetim

blank
Karabük

70. Yıl

blank
Ekonomi

BU POTANSİYELİ AKILLI DEĞERLENDİREBİLİRSEK, DÜNYANIN EN ZENGİN ÜLKESİ OLABİLİRİZ !

blank
Karabük

Safranbolu’da Bağışlar Başladı: Dünyanın İlk Düğün Evi Müzesi Hayata Geçiyor

blank
Yenice

Yenice, Tarihini ve Turizm Potansiyelini Gün Yüzüne Çıkarıyor

Video Haberler

blank

Kastamonu Üniversitesi, THE 2026 Dünya Üniversite sıralamasında yeniden yer aldı

blank

Yolcu otobüsünde bin 650 paket kaçak sigara ele geçirildi

blank

Soğuk hava dünyanın en pahalı baharatında erken çiçek açtırdı

blank

Canikli Gençler Ecdadın İzinde Projesi: 12’nci sınıflar Çanakkale yolcusu

blank

“Namaz Dağı’nda askerlik yaptım” deyip kaçtı, 2.30 promil alkollü çıktı

blank

Bolu’nun yüksekleri beyaz örtüyle kaplandı

blank

Coğrafi işaretli Tosya pirincinde susuzluk sebebiyle istenilen rekolteye ulaşılamadı

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Kastamonu Üniversitesi, THE 2026 Dünya Üniversite sıralamasında yeniden yer aldı

Kastamonu Üniversitesi, 2026 yılına ilişkin Dünya Üniversite Sıralamalarında1501+ bandında yer alarak dünyanın başarılı üniversiteleri ortasına girdi.
Dünyanın en saygın yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından biri olan Times Higher Education (THE)), 2026 yılına ilişkin Dünya Üniversite Sıralamaları (World University Rankings 2026) sonuçlarını açıkladı. Bu yıl 100’den fazla ülkeden 2 bin 191 üniversitenin değerlendirildiği sıralamada, Kastamonu Üniversitesi 1501+ bandında yer alarak dünyanın başarılı üniversiteleri ortasına girdi.
Times Higher Education Dünya Üniversite Sıralaması, araştırma odaklı üniversiteleri eğitim-öğretim, araştırma ortamı, araştırma kalitesi, sanayi iş birliği ve memleketler arası görünüm üzere temel misyonlar açısından pahalandıran kapsamlı bir performans göstergesi olarak kabul ediliyor. Üniversitelerin son beş yıllık performansları doğrultusunda yapılan bu kıymetlendirme, öğrenciler, akademisyenler, iş dünyası ve hükümetler tarafından güvenilen en geniş çaplı tahliller ortasında yer alıyor.
THE sıralamaları; eğitim kalitesi, araştırma ortamı, araştırma kalitesi, memleketler arası görünürlük ve sanayi geliri olmak üzere beş temel ölçüt üzerinden hazırlanıyor. Kastamonu Üniversitesi, bilhassa araştırma kalitesi kategorisinde kaydettiği yükselişle dikkat çekti. Kastamonu Üniversitesi, 2025 yılında aldığı 43.5 puanı 2026 yılında 44.3 puana yükselterek Türkiye’de sıralamaya giren 109 üniversite ortasında 29. sıraya yerleşerek muvaffakiyet grafiğini yükseltmeye devam ediyor.
Türkiye genelinde 2025 yılında 91 üniversite sıralamaya girerken, 2026 datalarına nazaran bu sayı 109’a yükseldi. Kastamonu Üniversitesi ise, beş alt alanda birden ilerleme kaydederek ulusal ve memleketler arası seviyede bilimsel performansını güçlendirdi.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, elde edilen bu muvaffakiyetin üniversitenin kalite gayeleri ve 2030 Yükseköğretim Vizyonu ile uyumlu olduğunu vurgulayarak, "Kastamonu Üniversitesi olarak bilimsel üretkenliğimizi, memleketler arası iş birliklerimizi ve araştırma kapasitemizi daima geliştirmeyi hedefliyoruz. THE 2026 sıralamasında elde ettiğimiz bu muvaffakiyet, akademik takımımızın özverili çalışmaları, öğrencilerimizin çabası ve kurumsal gelişim vizyonumuzun bir yansımasıdır. Önümüzdeki süreçte araştırma kalitesi, milletlerarası görünürlük ve toplumsal katkı alanlarında daha da güçlü bir pozisyona ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
Başarılarının temelinde özverili çalışmaların yattığını söz eden Rektör Topal, bu süreçte emeği geçen tüm Kastamonu Üniversitesi çalışanlarına ve öğrencilerine de teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Namaz Vakitleri

Karabuk
13
Ekim Pazartesi
1447 HİCRİ Rebiulahir 21
Yatsı Vakti
Şuanki vakit
Yatsı
İmsak vaktine kalan süre
 
  İmsak
05:27
  Güneş
06:52
  Öğle
12:41
  İkindi
15:47
  Akşam
18:20
  Yatsı
19:39

Çok Okunanlar

blank
Karabük

YRP Karabük Belediye Meclis Grubundan Açıklama

blank
Karabük

Karabük’te Çocuk Hastaya Kendi Dişi Nakledildi

blank
Karabük

Feci kazada hayatını kaybeden çift son yolculuğuna uğurlandı

blank
Eğitim

MİLLİ EĞİTİMDE YAP-BOZ’A KALDIĞI YERDEN DEVAM !

blank
Bölge Haberleri

CHP’Lİ Akay’dan Filyos Çayı Uyarısı

blank
Karabük

Karabük’te Zabıta Ekiplerinden Marketlere  Denetim

blank
Karabük

70. Yıl

blank
Ekonomi

BU POTANSİYELİ AKILLI DEĞERLENDİREBİLİRSEK, DÜNYANIN EN ZENGİN ÜLKESİ OLABİLİRİZ !

blank
Karabük

Safranbolu’da Bağışlar Başladı: Dünyanın İlk Düğün Evi Müzesi Hayata Geçiyor

blank
Yenice

Yenice, Tarihini ve Turizm Potansiyelini Gün Yüzüne Çıkarıyor

Video Haberler

blank

Kastamonu Üniversitesi, THE 2026 Dünya Üniversite sıralamasında yeniden yer aldı

blank

Yolcu otobüsünde bin 650 paket kaçak sigara ele geçirildi

blank

Soğuk hava dünyanın en pahalı baharatında erken çiçek açtırdı

blank

Canikli Gençler Ecdadın İzinde Projesi: 12’nci sınıflar Çanakkale yolcusu

blank

“Namaz Dağı’nda askerlik yaptım” deyip kaçtı, 2.30 promil alkollü çıktı

blank

Bolu’nun yüksekleri beyaz örtüyle kaplandı

blank

Coğrafi işaretli Tosya pirincinde susuzluk sebebiyle istenilen rekolteye ulaşılamadı