Ertuğrul Doğan: "3 yıllık planlamamızı yaptık" - Karabük Haber Postası
ertugrul dogan 3 yillik planlamamizi yaptik mTHDtDeq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Ertuğrul Doğan: “3 yıllık planlamamızı yaptık”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 3 yıllık planlarının hazır olduğunu belirterek, bu dönemde sportif ve mali açıdan iyi bir Trabzonspor’u izlettireceklerini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın ilk gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözlerine gelen üyelere teşekkür ederek başlayan Doğan, “İbra oylaması vardı. Onu geçtik. 20 aylık süreçte ekonomik anlamda ciddi hamleler yaptık. Çok önemli ekonomik hamlelerinde planlamasını yaptık. Önümüzdeki 6 ay içerisinde sonuçları almaya başlayacağız. Sportif anlamda camiamıza mahcup olduğumuzu ben söylemiştim. Şenol Güneş ile beraber bu sürecin önüne geçeceğiz. Hem ekonomik anlamda hem de sportif manada iyi bir Trabzonspor’u bu süreçte izlettireceğiz. 3 yıllık planlamamız hazır. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Futbolda son söz Şenol Güneş’in, altyapıda ise Güngör Şahinkaya’dır, onların işini kolaylaştırmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Trabzonspor’un ekonomik durumunu her zaman anlattığını belirten Başkan Doğan, “Her yerde anlatmama ifade etmeme rağmen bazı şeyler halen daha anlaşılır olmaması beni üzüyor. Trabzonspor’un geliri ile gideri arasında yaklaşık 50 milyon Euro fark var. Borç azaldı ve arttı konusu var. Biz hamleleri yapmasaydık Trabzonspor’un borcu 12 milyar civarında olurdu. Bazı şeyleri ilginç bir şekilde dinledik. Biz geldiğimiz günden beri kulübümüzü bağımsız denetçilere denetletiyoruz. Biz SPK’ya bağlı bir şirketiz. Bunun dışında hareket etmemiz mümkün değil. Paralar geldi mi, gelmedi mi konuları gündeme geliyor. Nasıl daha açıklanır bilemiyorum. Yaptığımız her harcama ve her ödeme sabitlenmiştir. Vergi borcu gündemimizde olan bir konudur. Yüzde 56’dan faiz yiyoruz. Borç artış gösteriyor. Bunların altından kalkabileceğimiz projelerimiz var. Bunları yapabilirsek, önümüzdeki yıl içerisinde borcu çok daha yürütülebilir, belki de borçsuz bir Trabzonspor’u, camiamıza hediye edeceğiz. Faizlere yakalanmasaydık daha düşük bir borcu konuşuyor olacaktık” dedi.

Ertuğrul Doğan, aralık ayı sonunda ise 30 milyon Euro gibi bir rakam ödeyeceklerini ifade ederek, bunun altından çıkacaklarını söyledi. Doğan, transferde son kararı Şenol Güneş’in vereceğini aktardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda d 100 kara yolunda tir makasladi sTsxp78c
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da D-100 kara yolunda tır makasladı

Bolu’da D-100 kara yolunda sürücüsünün kontrolünden çıkarak makaslayan tır nedeniyle trafik uzun süre aksadı. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Kaza, D-100 kara yolu Vakıf Geçitveren köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İ.B. idaresindeki 77 ABT 662 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda makasladı. Kaza sırasında tır yolu kapatırken, şans eseri yaralanan olmadı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı uzun süre aksadı. Karayolları ve trafik ekiplerinin çalışmasıyla makaslayan tırın yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin