Reklam
Reklam
ertugrul dogan 3 yillik planlamamizi yaptik mTHDtDeq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Ertuğrul Doğan: “3 yıllık planlamamızı yaptık”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, 3 yıllık planlarının hazır olduğunu belirterek, bu dönemde sportif ve mali açıdan iyi bir Trabzonspor’u izlettireceklerini söyledi.

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın ilk gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sözlerine gelen üyelere teşekkür ederek başlayan Doğan, “İbra oylaması vardı. Onu geçtik. 20 aylık süreçte ekonomik anlamda ciddi hamleler yaptık. Çok önemli ekonomik hamlelerinde planlamasını yaptık. Önümüzdeki 6 ay içerisinde sonuçları almaya başlayacağız. Sportif anlamda camiamıza mahcup olduğumuzu ben söylemiştim. Şenol Güneş ile beraber bu sürecin önüne geçeceğiz. Hem ekonomik anlamda hem de sportif manada iyi bir Trabzonspor’u bu süreçte izlettireceğiz. 3 yıllık planlamamız hazır. Başarılı olacağımıza inanıyoruz. Futbolda son söz Şenol Güneş’in, altyapıda ise Güngör Şahinkaya’dır, onların işini kolaylaştırmak için her şeyi yapacağız” diye konuştu.

Trabzonspor’un ekonomik durumunu her zaman anlattığını belirten Başkan Doğan, “Her yerde anlatmama ifade etmeme rağmen bazı şeyler halen daha anlaşılır olmaması beni üzüyor. Trabzonspor’un geliri ile gideri arasında yaklaşık 50 milyon Euro fark var. Borç azaldı ve arttı konusu var. Biz hamleleri yapmasaydık Trabzonspor’un borcu 12 milyar civarında olurdu. Bazı şeyleri ilginç bir şekilde dinledik. Biz geldiğimiz günden beri kulübümüzü bağımsız denetçilere denetletiyoruz. Biz SPK’ya bağlı bir şirketiz. Bunun dışında hareket etmemiz mümkün değil. Paralar geldi mi, gelmedi mi konuları gündeme geliyor. Nasıl daha açıklanır bilemiyorum. Yaptığımız her harcama ve her ödeme sabitlenmiştir. Vergi borcu gündemimizde olan bir konudur. Yüzde 56’dan faiz yiyoruz. Borç artış gösteriyor. Bunların altından kalkabileceğimiz projelerimiz var. Bunları yapabilirsek, önümüzdeki yıl içerisinde borcu çok daha yürütülebilir, belki de borçsuz bir Trabzonspor’u, camiamıza hediye edeceğiz. Faizlere yakalanmasaydık daha düşük bir borcu konuşuyor olacaktık” dedi.

Ertuğrul Doğan, aralık ayı sonunda ise 30 milyon Euro gibi bir rakam ödeyeceklerini ifade ederek, bunun altından çıkacaklarını söyledi. Doğan, transferde son kararı Şenol Güneş’in vereceğini aktardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
00
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 09:52 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kayıtlı araç sayısı 87 bin 66 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te kayıtlı araç sayısı 2026 yılı Nisan ayı itibariyle 87 bin 66 oldu.

TÜİK’in 2026 yılı Nisan ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 182 bin 34 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 87 bin 66 olarak kayıtlara geçti.

Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 2102 bin 48, Bartın’da ise 70 bin 555 oldu.

TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 49 bin 55’ini otomobil, 10 bin 647’sini kamyonet, 3 bin 447’sini kamyon, 14 bin 420’sini motosiklet, bin 19’unu minibüs, 601’ini otobüs, 6 bin 903’ünü traktör ve 374’ünü özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin