Bolu’da karlı yolda virajı alamayan Erpiliç firmasına ilişkin canlı tavuk nakil kamyonu devrildi. Kazada şoför yaralanırken, yüzlerce tavuk telef oldu.
Kaza, Göynük ilçesine bağlı Hasanlar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Dedeler köyünde bulunan kesimhane istikametine seyreden M.G. idaresindeki Erpiliç firmasına ilişkin 14 GM 887 plakalı canlı tavuk nakil kamyonu, karlı yolda şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak şarampole devrildi. Kamyonun devrilmesiyle kasasındaki tavuklar yola savrulurken, etraftaki vatandaşlar tarafından kaza 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. Kazada yaralanan M.G. olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde ambulansla Göynük Şehit Ziya Sarpkaya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yüzlerce tavuk telef oldu
Kamyondan savrulan ve plastik kasalara sıkışan yüzlerce tavuk telef oldu. Kazada canlı kalan tavuklar ise öteki bir kamyona nakledildi. Kamyonun kasasında toplam 3 bin canlı tavuğun bulunduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Erpiliç’in tavuk yüklü kamyonu devrildi: Yüzlerce tavuk telef
Trabzonspor, Ernest Muçi ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı
Trabzonspor, Beşiktaş’tan 8 milyon 500 bin Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Arnavut futbolcu Ernest Muçi ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Bordo-mavili kulüp, transferi Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) duyurdu. Açıklamada, profesyonel futbolcu Ernest Muçi ile 3+1 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilirken, oyuncunun mali şartları da kamuoyu ile paylaşıldı.
Yapılan anlaşmaya göre Muçi’ye, sözleşmesinin geçerli olacağı her bir futbol sezonu için 2 milyon 500 bin Euro garanti ücret ödeneceği ifade edildi. Kulübün opsiyon hakkını kullanması halinde ise oyuncuya 2029/2030 sezonunda 2 milyon 750 bin Euro garanti ücret ödenecek.

