Bolu’da karlı yolda virajı alamayan Erpiliç firmasına ilişkin canlı tavuk nakil kamyonu devrildi. Kazada şoför yaralanırken, yüzlerce tavuk telef oldu.
Kaza, Göynük ilçesine bağlı Hasanlar köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Dedeler köyünde bulunan kesimhane istikametine seyreden M.G. idaresindeki Erpiliç firmasına ilişkin 14 GM 887 plakalı canlı tavuk nakil kamyonu, karlı yolda şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak şarampole devrildi. Kamyonun devrilmesiyle kasasındaki tavuklar yola savrulurken, etraftaki vatandaşlar tarafından kaza 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sıhhat ve jandarma takımları sevk edildi. Kazada yaralanan M.G. olay yerinde yapılan birinci müdahalenin akabinde ambulansla Göynük Şehit Ziya Sarpkaya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yüzlerce tavuk telef oldu
Kamyondan savrulan ve plastik kasalara sıkışan yüzlerce tavuk telef oldu. Kazada canlı kalan tavuklar ise öteki bir kamyona nakledildi. Kamyonun kasasında toplam 3 bin canlı tavuğun bulunduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Erpiliç’in tavuk yüklü kamyonu devrildi: Yüzlerce tavuk telef
Samsun’da 3 katlı marangoz atölyesi alevlere teslim oldu
SAMSUN (İHA) – Samsun’da 3 katlı bir marangoz atölyesinde çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Alevlerin tüm binayı sardığı yangında, bina kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgiye göre, Canik ilçesi Yenimahalle Mahallesi’nde bulunan 3 katlı marangoz atölyesinde, sabah erken saatlerde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap ve mobilya gibi ürünlerin üretiminin yapıldığı atölyede başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yangını kontrol altına almak için yoğun çalışma yürütürken, polis de çevrede güvenlik önlemleri aldı.
Yoğun duman ilçenin birçok noktasından görülürken, yangın sonucu atölye büyük zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlattı.

