Reklam
Reklam

Eron Group İdare Heyeti Lider Polat, “İnşaat dalı tekrar eski haline dönerse büyük istihdam sağlar”

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ağustos, 2023 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Mersin’deki projelerinin akabinde Zonguldak’ta inşaat dalında yatırıma başlayacak olan Eron Group İdare Heyeti Lideri Ercan Polat, inşaat dalının tekrar eski haline dönmesinin büyük istihdam sağlayabileceğini söz etti.

Polat, inşaat kesiminin büyük bir değere sahip olduğunu ve iktisadın lokomotif bölümlerden biri olduğuna dikkat çekti. Son birkaç yılda yaşanan sakinliğin kesimin gelişimini olumsuz etkilediğini belirten Polat, bölümü olumlu etkileyecek gelişmeler olması halinde istihdam alanında büyük bir fırsat sunacağının altını çizdi.

Eron Group’un Mersin’deki projelerine de değinen Polat, “İnşaat dalının canlanması, yalnızca inşaat firmalarını değil birebir vakitte taşeron firmalarını, inşaat materyali üreticilerini ve başka yan dalları de olumlu etkileyecektir. Bu durum, işsizliğin azaltılması ve ekonomik büyümenin ivme kazanması açısından büyük bir değer taşımaktadır” dedi.

Ercan Polat, inşaat kesiminin istihdam sağlama potansiyeline vurgu yaparak “İnşaat dalı, genç nüfusumuzun istihdam edilmesi ve iktisada katkı sağlaması açısından kıymetli bir alanı oluşturmaktadır. Yine canlanan bölüm, birçok işsiz genci istihdam edebilir ve ekonomik büyümeye olumlu katkı sağlayabilir” formunda konuştu.

Ercan Polat ayrıyeten, inşaat dalının geliştirilmesinin başka kesimlerin de önünü açabileceğini belirterek, “İnşaat bölümünün canlanması, gayrimenkul, nakliyecilik, hizmet dalı üzere birçok alanda da olumlu tesirlere yol açabilir. Bu da ülke iktisadını genel manada olumlu etkileyecektir” biçiminde sözlerini tamamladı. İş insanı Polat’ın bu açıklamaları, inşaat kesiminin potansiyelini ve istihdam sağlama kapasitesini vurgulayarak, dalın canlanmasının genel ekonomik gelişime katkı sağlayacağını gösteriyor” diye tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

yenice belediyesi arac filosunu guclendirdi XI8FUZvg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla araç filosuna yeni bir damperli kamyon kazandırdı. Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen araç belediye envanterine dahil edildi.

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, belediyenin daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmesi için makine parkını güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti.

TBB tarafından belediyeye hibe edilen 2026 model, 5 metreküp kapasiteli ve 11 ton yük taşıma kapasitesine sahip damperli kamyonun teslim alındığını ifade eden Karakaş, aracın ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karakaş, “Güçlü altyapı, güçlü Yenice anlayışıyla araç parkurumuzu yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaya devam ediyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek yatırımları kararlılıkla hayata geçirirken, vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin