blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Erken müdahale faciayı önledi: Odunluk ve müştemilat alev alev yandı

Bolu’da odunluk ve müştemilatta yangın çıktı. Alev alev yanan ahşap yapılardaki yangın, yakında bulunan eve sıçramadan itfaiyenin erken müdahalesiyle söndürüldü ve olası bir facianın önüne geçildi.
Yangın, Aşağısoku Mahallesi Kilitli Sokak üzerinde bulunan bir odunlukta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle odunlukta yangın başladı. Alevlerin hızlı büyümesiyle yangın odunluğun bitişindeki müştemilata da sıçradı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri alevleri kontrol altına aldı. Çıkan yangın erken müdahale sayesinde yakınında bulunan eve sıçramadan söndürüldü. Odunluğun alev alev yanışı ise vatandaş kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ağustos, 2025 10:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yeni Adalet Sarayının İhalesi 22 Eylül’de Yapılacak

Karabük’e modern ve kapsamlı bir Adalet Sarayı kazandırılması için yürütülen çalışmalar önemli bir aşamaya ulaştı.

Yeni Adalet Sarayı’nın yapım ihalesinin 22 Eylül tarihinde yapılacağı açıklandı.

Yeni Adalet Sarayı; yalnızca mimarisiyle değil, aynı zamanda sunduğu hizmet kalitesi, erişilebilirliği ve işlevselliğiyle de örnek bir kamu binası olacak. Mahkemeler, savcılık birimleri, icra daireleri ve uzlaştırma ofisleri gibi pek çok birim tek çatı altında toplanacak. Bu sayede vatandaşlar adli işlemlerini daha hızlı, düzenli ve konforlu bir ortamda gerçekleştirebilecek.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, yaptığı açıklamada, süreci titizlikle takip ettiklerini belirterek, projenin tamamlanmasıyla birlikte Karabük’te adalet hizmetlerinin daha etkin ve çağdaş bir yapıya kavuşacağını vurguladı.

Milletvekili Ali Keskinkılıç ise, yapılacak yeni adalet kompleksinin sadece bir bina inşası olmadığını, aynı zamanda Karabük’ün gelişimine katkı sağlayacak önemli bir yatırım olduğunu ifade etti. AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt da açıklamasında, bu değerli yatırımın Karabük’e kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Adalet Bakanı Sayın Yılmaz Tunç olmak üzere emeği geçen herkese Karabük halkı adına teşekkür ederek, ihale sonrası sürecin hızla tamamlanacağını dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin