Erken müdahale faciayı önledi: Odunluk ve müştemilat alev alev yandı - Karabük Haber Postası
erken mudahale faciayi onledi odunluk ve mustemilat alev alev yandi LTG5nTJY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2024 08:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Erken müdahale faciayı önledi: Odunluk ve müştemilat alev alev yandı

Bolu’da odunluk ve müştemilatta yangın çıktı. Alev alev yanan ahşap yapılardaki yangın, yakında bulunan eve sıçramadan itfaiyenin erken müdahalesiyle söndürüldü ve olası bir facianın önüne geçildi.

Yangın, Aşağısoku Mahallesi Kilitli Sokak üzerinde bulunan bir odunlukta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle odunlukta yangın başladı. Alevlerin hızlı büyümesiyle yangın odunluğun bitişindeki müştemilata da sıçradı. Durum 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa süre içerisinde gelen Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri alevleri kontrol altına aldı. Çıkan yangın erken müdahale sayesinde yakınında bulunan eve sıçramadan söndürüldü. Odunluğun alev alev yanışı ise vatandaş kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
oto tamirciye uyusturucu baskini wVppAE9X
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Oto tamirciye uyuşturucu baskını

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda oto tamircisine ait iş yeri ve ikamette yapılan aramada uyuşturucu madde ele geçirildi.

Samsun İl Jandarma Komutanlığı ve Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yaptıkları takip ve çalışmada Tekkeköy ilçesi Şabanoğlu Mahallesi 19 Mayıs Sanayi Sitesi’ndeki oto tamirci dükkanı ile İlkadım ilçesi Adalet Mahallesi’ndeki bir ikamete operasyon düzenledi. Oto tamircisi ile ikamet ve bodrumda yapılan aramalarda 12 bin 280 adet sentetik ecza hapı, 30 gram bonzai, içerisine likit esrar doldurulmuş 1 adet elektronik sigara, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet şarjör, 21 adet tabanca fişeği, 1 adet muşta ve 1 adet kasatura bıçak ele geçirildi. Okayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı. 3 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, oto tamirci dükkanı sahibi E.B.A. jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece elektronik kelepçe takılarak ev hapsi ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin