Reklam
Reklam
erkekler kupa voleyde sampiyon olan fenerbahce kupasini aldi LfZMyuSm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
0

Erkekler Kupa Voley’de şampiyon olan Fenerbahçe kupasını aldı

Fenerbahçe Erkek Voleybol Grubu, şampiyonluğa ulaştığı 2025 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley dörtlü finali sonrası kupasına kavuştu.

2025 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Final müsabakasında Fenerbahçe Medicana, Halkbank’ı 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Sarı-lacivertliler, Rize Yeni Kent Spor Salonu’nda oynanan müsabakanın akabinde düzenlenen merasimle kupa kaldırdı. AXA Sigorta Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Medicana kupasını Spor Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ve AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken takdim etti.

5. sefer şampiyonluğa ulaştı

Kupanın sarı-lacivertli oyuncuların ellerinde yükselmesinin akabinde büyük sevinç yaşanırken, ekip şampiyonluğu taraftarlarla paylaştı. AXA Sigorta Kupa Voley şampiyonu Fenerbahçe Medicana, bu sonuçla önümüzdeki dönem Türkiye’yi CEV Kupası’nda temsil etme hakkı kazandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
wq 2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
25 Mayıs, 2026 12:34 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik ve Spor alanındaki çalışmalar değerlendirildi

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ve Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde bir araya gelerek gençlik ve spor alanında yürütülen çalışmalarla ilgili kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleştirilen toplantıda öğrenci yurtlarının mevcut durumu, spor tesislerinin geliştirilmesi, altyapı yatırımları ve kentte faaliyet gösteren spor kulüplerinin ihtiyaçları ele alındı. Karabük’te gençlerin sportif faaliyetlere daha aktif katılım sağlaması amacıyla yapılabilecek projeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda ayrıca, gençlik ve spor yatırımlarının artırılması, mevcut tesislerin daha verimli kullanılması ve yeni dönem planlamaları kapsamında hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar da değerlendirildi.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, gençlerin sosyal ve sportif alanlarda daha güçlü imkanlara kavuşması için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerken, İl Başkanı Ferhat Salt da Karabük’te sporun gelişimine katkı sağlayacak her çalışmanın destekçisi olacaklarını ifade etti.

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ise kent genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi vererek, gençlere yönelik projelerin artarak devam edeceğini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin