Erkekler Kupa Voley’de şampiyon Fenerbahçe - Karabük Haber Postası
erkekler kupa voleyde sampiyon fenerbahce tNsvTumf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mart, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Erkekler Kupa Voley’de şampiyon Fenerbahçe

2025 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley final müsabakasında Fenerbahçe Medicana, Halkbank’ı 3-0 mağlup ederek kupanın sahibi oldu.

Salon: Yenişehir

Hakemler: Ozan Sarıkaya, Yavuz Akdemir

Halkbank: Yunus Emre Tayaz, Micah Kupono Maa, Dick Kooy, Sercan Yuksel Bidak, Mirza Lagumdzija, Yoandy Leal Hidalgo (Volkan Döne (L), Ekrem Caner Çiçekoğlu, Marek Sotola, İzzet Ünver)

Başantrenör: Igor Kolakovic

Fenerbahçe: Earvin Ngapeth, Hakki Capkinoglu, Kaan Gurbuz, Yigit Gulmezoglu, Jeffrey Jendryk, Fabian Drzyzga, (Caner Dengin (L), Baturalp Burak Güngör (L), Caner Pekşen, Luburic)

Başantrenör: Slobodan Kovac

Setler: 19-25, 23-25, 17-25

Süre: 89 dakika (28, 34, 27)

Bizi sosyal medyadan takip edin
diyanet isleri baskan yardimcisi demirden ogrencilere onemli bilgiler LhQguBrm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Demir’den öğrencilere önemli bilgiler

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen konferansta konuşan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, din istismarını önlemek için doğru kaynakların rehber alınmasının önemine dikkat çekti.

Kastamonu Üniversitesi’nin kuruluşunun 20. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kutsalın Araçsallaştırılması: Din İstismarının Sosyo-Politik Boyutları” konferansı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Demir’in katılımıyla gerçekleştirildi. İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda, İlahiyat Fakültesi, Muhammed İhsan Oğuz Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Muhammed İhsan Oğuz Vakfı iş birliğiyle düzenlenen konferansta konuşan Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, dinin doğru anlaşılması ve yorumlanmasının önemine dikkat çekerek, Müslümanların tarihteki tecrübesi ile dinin asli kaynaklarının her zaman birebir örtüşmeyebileceğini ifade etti. Demir, bu noktada zaman zaman yaşanan sapmaların, Kur’an ve Sünnet ekseninde yapılacak sürekli bir muhasebe ile giderilebileceğini vurguladı. Demir, maddi ve manevi çıkarlar için yapılan din istismarının hem dini hem de toplumsal güven açısından ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekti.

Gençlere de seslenen Prof. Dr. Demir, dinin insanı özgürleştiren bir rehber olduğunu vurgulayarak, bilgi kirliliğine karşı eleştirel düşünmenin ve doğru kaynaklardan faydalanmanın önemine vurgu yaptı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Atalan ve Prof. Dr. Ömer Küçük, Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Başkan Vekili M. İhsan Oğuz ile Merkez Müdürü Doç. Dr. Mustafa Aykaç’ın da katıldığı konferans, Muhammed İhsan Oğuz’un Vesiletü’n Necat İlmihal Kitabı Yarışması’nda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin