Erkan Sözeri: "Lige hazırız" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2017 10:29 tarihinde yayınlandı
0
0

Erkan Sözeri: “Lige hazırız”

Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve lige hazır olduklarını söyledi.
Cumartesi günü saat 20.00’de Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarını Çamlık Sahası’nda gerçekleştirdiği antrenman ile sürdüren kırmızı-mavili ekip düz koşu ve istasyon çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı.
TSYD kupasında sakatlanan Latovlevici’nin dışında tüm oyuncuların katıldığı idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erkan Sözeri, kamp döneminde oyuncuların çok istekli ve arzulu olduklarını, bunu da TSYD turnuvasında gösterdiklerini kaydetti.
İlk defa TSYD kupasını almalarının da lig öncesi takım için moral anlamında iyi bir sonuç olduğunu kaydeden Sözeri, “Oyuncularımız bireysel ve takım anlamında zihinsel ve fiziksel olarak iyi hazırlandı. Lige hazır olduğumuzu düşünüyorum. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Geçen yıldan kurulu bir takım olmamızdan dolayı defansif problemi olmayan bir ekibiz. Sadece ofansif yönden geçen sene sıkıntılar yaşadığımızdan kamp döneminde bu yönde çalışmalarımız oldu. Hazırlık maçlarında da bunun meyvesini aldık ve bunu lige yansıtmak istiyoruz” dedi.
Gençlerbirliği takımının yıllardır bir oyun formasyonu olduğunu da ifade eden Sözeri, “Zorlu bir maç ver biz de iyi bir takımız. Lige iyi başlamak istiyoruz. Hafta sonu ilk deplasmandan mutlu dönmek istiyoruz. Bu sene iyi şeyler yapıp iyi hedeflere gidecek bir yapıda oyuncularımızın arzu ve istekleri var. Zor maçları yaptığımız performanslarla iyiye çevireceğiz” diye konuştu.
İdmanı Kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve taraftarlar da takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin