Erik tezgahta: Kilosu 400 lira - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2017 07:41 tarihinde yayınlandı
0
0

Erik tezgahta: Kilosu 400 lira

Edirne Ulus Pazarında satılan erik cep yakıyor. 75 gramlık paketlerde 30 liraya satılan erik, az miktarda geldiği için kilo ile satılmıyor. 75 gramlık paketler kilo olarak hesaplandığında 400 liraya kadar çıkıyor. “TANESİ 3 LİRA” İzmir’den gelen eriği Edirne’de tezgaha ilk getiren esnaf Hilmi Akkaya, eriği 75 gramlık paketler halinde sattığını belirterek, “Sezonun ilk eriğini biz getirdik. Tanesi 3 lira, paketi 30 lira. Soran oluyor, o yüzden getirdik. Fiyata tepki gösteren yok, canı çeken alıyor. Bolluk zamanında fiyatı 7 lira ile 10 lira arasına düşüyor ama şuanda tanesi 3 liraya geliyor. Erikler İzmir’den geliyor. Çeşit olsun diye biz de kısıtlı miktarda getirdik. Edirne’ye de ilk eriği getiren biziz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
voleybol turnuvasinda kazakistanli ogrenciler sampiyon oldu QFQWYcSV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Voleybol turnuvasında Kazakistanlı öğrenciler şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim-öğretimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler, 16 şehirden öğrencilerin yarıştığı “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki performanslarıyla önemli dereceler elde ediyor. Bu kapsamda son olarak Kazakistan Büyükelçiliği tarafından Kazakistanlı öğrenciler arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında BARÜ Kadın Voleybol Takımı şampiyon olma başarısı elde etti.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan turnuvada, Türkiye’nin 16 ilindeki üniversitelerde eğitimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler yarıştı. Tamamı Kazakistanlı öğrencilerden oluşan takımlar, gün boyu süren müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda BARÜ Kadın Voleybol Takımı, sergiledikleri performanslarıyla birincilik kupasını kaldırmayı başardı. Böylece turnuva geleneği olarak BARÜ, gelecek yıl organizasyona ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Öğrencilerin elde ettiği şampiyonluktan duyduğu gururu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Kazakistanlı öğrencileri tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin