Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Ağustos, 2023 15:03 tarihinde yayınlandı
0

Erbay 8 ay sonra görevine iade edildi

Karabük İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürü iken geçen yıl kasım ayında görevden alınan Gazanfer Erbay Kastamonu Bölge İdare mahkemesine açtığı davayı kazandı görevine geri döndü.

Yaklaşık 8 aylık bir aradan sonra görevine geçen hafta yeniden başlayan Erbay 2010 yılından bu yana Karabük’te AFAD’ın kurucu İl müdürlüğü görevini yürütüyor.(Haber Merkezi)

erbay2

Bizi sosyal medyadan takip edin
WhatsApp Image 2026 05 04 at 15.24.43
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
04 Mayıs, 2026 15:25 tarihinde yayınlandı
0

Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”

Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı  İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.

Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.

İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.

Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin