Tokat’ın Erbaa ilçesinde kaldırımda yürürken bıçaklı saldırıya uğrayan bir kadın yaralandı.
Yeşilyurt Mahallesi’nde akşam saatlerinde kaldırımda yürüyen S.G’ye arkadan yaklaşan bir kişi bilinmeyen bir nedenle bıçakla saldırdı. Sırtından aldığı bıçak darbesiyle yaralanan genç kadın kaçmaya çalışırken saldırgan peşine düştü ve aralarında kısa bir kovalamaca yaşandı. Olayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, ambulansla Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Genç kadının vücudunun birkaç bölgesinde kesiklerin oluştuğu öğrenildi. Polis, iddialara göre adli dengesi yerinde olmayan M.K. isimli kişiyi gözaltına altına aldı.Olayla ilgili inleme başlatıldı.


Erbaa’da genç kadına sokak ortasında bıçaklı saldırı
Besicilerin kurbanda da mesaisi sürüyor
Samsun’da besicilerin Kurban Bayramı mesaisi ikinci günde de devam ediyor. Canlı hayvan pazarlarında satışlarını sürdüren besiciler, bu yıl satışlardan memnun olduklarını ifade etti.
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Samsun’daki canlı hayvan pazarlarında hareketlilik devam etti. Ellerinde kalan kurbanlık hayvanları satmaya çalışan besiciler, bu yıl satışların iyi geçtiğini belirtti. Bayramın ikinci gününde de vatandaşların pazarlara gelerek kurbanlık aldığı görüldü.
Kurbanlık satıcısı Celal Payzi, satışların beklentilerini karşıladığını belirterek, “Bayramın ikinci gününde de satışlarımız devam ediyor. Zaten yerli malıdır. İhtiyacımız kadar sattık. Gerisini de bayramdan sonra adak olarak satıyoruz. Bu sene memnunuz, malımızı bitirdik. Yine bayramın ikinci gününde kurban satışımız sürüyor. Bu sene iyi geçti” dedi.
Bayramın ikinci gününde kurbanlık almaya gelen Mehmet Koç ise yoğunluğun ilk güne göre daha az olduğunu ifade ederek, “Bayramın ikinci günü rahatlık olur, sıkışıklık olmaz dedik. Ben her sene öyle yapıyorum. Bütün İslam aleminin kurbanını Allah kabul etsin” diye konuştu.

