Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Haziran, 2014 14:54 tarihinde yayınlandı
0

Engelsiz Hastane Engelsiz Yaşam Projesi İçin İmzalar Atıldı

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından 2014 yılı Sosyal Kalkınma ve Mali Destek Projesi kapsamında Safranbolu Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan Engelsiz Hastane Engelsiz Yaşam isimli projenin imza töreni gerçekleştirildi. Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Zonguldak merkez binasında gerçekleştirilen imza törenine Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kara ve Safranbolu Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Selim Şahin katıldı

                İmzaların atılmasının ardından bir açıklama yapan Dr. Selim Şahin, “ Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı Sosyal Kalkınma ve Mali Destek Projesi kapsamında hazırladığımız projemizin burada ilk imzalarını attık 9 ay sürecek bu proje ile Safranbolu Devlet Hastanesinde engelli vatandaşlarımız tarafından sıkıntı olmadan kullanabilecekleri alanlar yaratacağız amacımız engelli bireylerin sağlık hizmet alımını kolaylaştırmak” dedi.

Karabük Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İsmail Kara ise Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından açıklanan proje çağrılarını çok önemsediklerini ifade ederek,  tüm kurumların bu konuda çalıştıklarını,  gelecekte de çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Safranbolu Devlet Hastanesinin gerçekleştirdiği proje ile “Engelli bireylere yönelik fiziksel çevre düzenlemelerini sağlanacağını belirten Kara,  engelli bireyin sağlık hizmetinin ulaşıma kolaylaşacağını ayrıca, Proje çalışmaları kapsamında engelli bireylere yönelik bilgilendirme çalışmaları verilerek , Görme engellilere  yönelik Braill alfabesi eğitiminin verilmesini sağlanacağını ifade etti.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
3c8a800d f03d 4aad 8409 c5dfb98b3a34
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
20 Mayıs, 2026 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Belenköy TOKİ’ de neler oluyor?

Karabük’te bulunan Belenköy TOKİ Konutları’nda son günlerde gündeme gelen yönetimle ilgili iddialar, site sakinleri arasında tartışmalara neden oldu. Özellikle aidat ücretleri ve mali işlemler konusunda ortaya atılan iddiaların ardından bazı kat maliklerinin harekete geçtiği öğrenildi.

İddiaya göre site sakinleri, aidat ve ortak gider faturalarının yüksek geldiğini öne sürerken, mali süreçlere ilişkin çeşitli soru işaretlerinin bulunduğunu ifade etti. Konuyla ilgili olarak bazı kat maliklerinin bir araya gelerek mevcut yönetimin faaliyetlerinin detaylı şekilde incelenmesini talep ettiği belirtildi.

Öte yandan edinilen bilgilere göre bazı kat maliklerinin site yönetimine kayyum atanmasını istediği, ayrıca yönetim hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmaya hazırlandığı da iddialar arasında yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin