Reklam
Reklam

Engelliler Yeni Tekerlekli Sandalyelerine Kavuştu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2023 13:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te ihtiyaç sahibi engellilere 35 tekerlekli sandalye, 13 konuşan saat, 10 beyaz baston, 20 koltuk değneği ve 3 tekerlekli sandalye aküsü dağıtımı yapıldı.

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi, ihtiyaç sahibi engellilere yönelik KARDEMİR’in desteğiyle satın aldığı tekerlekli sandalye, akıllı saat ve bastonların dağıtımı için tören düzenledi.
Törende konuşan Vali Gürel, Karabük‘ün engellilere sahip çıkan bir il olduğunu belirtti.
Gürel, “Engellilerin topluma kazandırılması için elimizden geleni yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımıza yönelik her geçen gün artarak destekler veriliyor. Bir engelli kardeşimizin ihtiyaçları muhakkak tedarik edilir” ifadelerini kullandı.
AK Parti Karabük milletvekili Cem Şahin, sosyal yardım noktasında KARDEMİR’den her zaman destek gördüklerini aktardı.
Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz da 27 yıldır Karabük‘te hizmet verdiğini ve engelli bireylerin toplum içinde hak ettiği yeri bulması için bir dizi çalışmalar yapan bir dernek olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından tekerlekli sandalye, akıllı saat, beyaz baston, koltuk değneği ve tekerlekli sandalye aküsü ihtiyaç sahibi engellilere dağıtıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Genç Kızılay’da bayrak değişimi

genc kizilayda bayrak degisimi SMvEOwR1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak Genç Kızılay İl Başkanlığı görevine Tolgahan Köroğlu getirildi.

Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı görevinde bayrak değişimi yaşandı. Görevi başarıyla sürdüren Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanı Gülbahar Kurtboğan, başkanlık görevini Tolgahan Köroğlu’na devretti.

Gerçekleştirilen devir teslim programında, bugüne kadar yürütülen çalışmalar değerlendirilirken, yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Görevi devralan Tolgahan Köroğlu, devir teslimin ardından Zonguldak Kızılay İl Başkanı Kürşat Yağız başkanlığında ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, gençlerin sosyal sorumluluk projelerine daha aktif katılım sağlaması, gönüllülük faaliyetlerinin artırılması ve yeni dönem çalışmaları ele alındı.

Genç ve dinamik kadrosuyla çalışmalarına başlamaya hazırlanan Başkan Tolgahan Köroğlu’nun, özellikle gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ve gönüllülük faaliyetleriyle Kızılay’ın Zonguldak’taki çalışmalarına önemli katkılar sunması hedefleniyor.

Genç Kızılay Zonguldak İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bu görev değişiminin, kuruma yeni bir heyecan ve ivme kazandırması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin