Engelliler İçin Farkındalık Oluşturdular - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mayıs, 2014 14:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Engelliler İçin Farkındalık Oluşturdular

Eflani ilçesi İMKB Çok Programlı Lisesi öğrencileri, engelli vatandaşların yaşamlarına dikkat çekti.10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Eflani İMKB Çok Programlı Lisesi 11-D sınıfı öğrencileri, okuldaki öğretmen ve öğrencilerin dikkatini, engellilere çekmek için duvar gazetesi hazırladı. Duvar gazetesinde engelli vatandaşların yaşam şartları, zorlukları iletişim konuları kendilerini anlatma şekilleri ve bir engellinin hatırasını anlatan bir dizi yazılar yazılarak, yılda bir hafta da olsa onların sorunlarına dikkat çekildi.

Okul Müdürü Hüseyin Işıklar, “Öğrencilerimiz böyle bir uygulama yapmak istediklerinde çok memnun oldum. Kendilerini desteklediğimi belirterek tebrik ettim. Okulumuz öğrencileri yıl boyunca Mavi kapak biriktirerek engellilere destek vermekte” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabukte yurek isitan ziyaret dualar cumhurbaskani erdogan icin UJcJskuF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te yürek ısıtan ziyaret: Dualar Cumhurbaşkanı Erdoğan için

Karabük’te yaşayan 86 yaşındaki Rasim Fırat ile eşi 84 yaşındaki Şerife Fırat, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin’i evlerinde ağırladı.

Fırat çiftinin daveti üzerine gerçekleştirilen ziyarete, AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt ile Kadın Kolları Başkanı Hülya Uluçay da katıldı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, çiftin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyduğu sevgi ve bağlılık dikkat çekti.

Ziyaret sırasında Fırat çifti, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan muhabbetlerini dile getirerek her fırsatta kendisine dua ettiklerini ifade etti.

Cem Şahin, ziyarete ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Rasim amcamız ve Şerife teyzemizin gönül dolu hanesine misafir olduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a duydukları muhabbeti, dualarına kattıkları samimi niyazları dinlerken; bu aziz milletin liderine olan vefasını, inancını ve bağlılığını bir kez daha yürekten hissettik.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin gönül bağlarını güçlendiren anlamlı bir buluşma olduğuna işaret eden Şahin, “AK Parti İl Başkanımız Ferhat Salt ve Kadın Kolları Başkanımız Hülya Uluçay ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu ziyarette, gönüller arasındaki bağın, dava şuurunun ve millet iradesine olan sadakatin ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gördük.” değerlendirmesinde bulundu.

Toplumun temelinde vefa, dayanışma ve birlik duygusunun bulunduğunu vurgulayan Şahin, bu tür buluşmaların toplumsal bağları daha da kuvvetlendirdiğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin