Karabük Postası tarafından
10 Mayıs, 2014 14:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Engelli Sporculardan Büyük Başarı

Türkiye Özel Eğitim Vakfı Başkanı Gülsün Beniç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle açıklama yaptı. Açıklamasında Vakfın daha çok spor faaliyetlerine önem verdiğini ve spor dalında da bir çok başarılarının olduğunu ifade eden Gülsün Beniç; "Bisiklet ve Masa Tenisi Şampiyonasında Dünya Birinciliklerimiz, Atletizmde de Türkiye birinciliklerimiz var. Basketbol Hocalarımız Ayten Köse ve Lütfiye Çullu'nun çalıştırdığı Basketbol Takımımız Denizli'de yapılan Özel Olimpiyatlarda Türkiye birincisi oldular. Son olarak da geçtiğimiz hafta Gaziantep'te yapılan özel sporcular yarışmasında Masa Tenisinde Mustafa Duduoğlu ile Bölge Birincisi olduk. Bu başarılar bizleri gururlandırıyor ben bir kez daha sporcularımızı bu başarılarından dolayı kutluyorum" dedi. Özel Eğitim ve Rehberliğe Muhtaç Çocukları Koruma Derneği'nin 1987'de Kurulduğunu ve 1996 yılından bu yana da ''Türkiye Özel Eğitim Vakfı'' Adıyla Engelleri Kaldırmak için yaptıkları çalışmalarla açtıkları okullar, kurslar, spor kulüpleri ile çocukların hayata, sosyal yaşama tutunmaları için çaba sarf ettiklerini ifade eden Vakıf Başkanı Gülsün Beniç; "Bizlerin amacı çocuklarımız ve onların ailelerinin yüzünü güldürebilmek . Yine Bir 10 -16 Mayıs Engelliler Haftası diye Adlandırılan bu haftada çocuklarımızı ve bizi fark edin, bizi destekleyin diyoruz, fazla bir şey istemiyoruz" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Bakan Uraloğlu: “İlk göreve geldiklerinde 4.7 milyon kullanıcının bilgileri yurt dışına çıkarılmıştır”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamasıyla 4.7 milyon kullanıcının bilgilerinin yurtdışına çıkarıldığını belirterek, "İlk vazifeye gelindiği anda bu yapılmıştır. Bu türlü bir iradeye mi biz bu ülkeye teslim edeceğiz. Allah’ın müsaadesiyle etmeyeceğiz" dedi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon’da düzenlenen AK Parti Mahallî İdareler Başkanlığı Bölge Toplantısı’na katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Bakan Uraloğlu, 2053 yılında demiryolu ağını 17 bin 500 kilometreye çıkartılacağını belirterek, "Ülkemizi 2 bin 251 kilometrelik süratli demir yolu yaparak yüksek süratli demir yolu ağları ile tanıştırdık. Önümüzdeki aylarda 225 kilometre süratli giden yerli ve ulusal yüksek süratli tren setimizi raylarda denemeye başlayacağız. İnşallah 2028 yılında 14 bin kilometre olan demiryolu ağımızı 17 bin 500 kilometreye çıkartacağız. 2053 yılında da 28 bin 500 kilometreye çıkartacağız. 2053’e kim sağ kim selamet diye bir yaklaşım olabiliyor. Tabi ben Rabbimden kendi adıma 2053’ü bana görmeyi nasip etsin diye niyaz ediyorum. Daima birlikte inşallah. 48 saatte süratli trenlerle bütün Türkiye’yi dolaşma imkanına inşallah nasip olacağız" dedi.

"İstikbali bilgiler dahil hepsi daima beraberinde yurt dışına çıkarılmıştır"
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamasıyla 4.7 milyon kullanıcının bilgilerinin yurtdışına çıkarıldığını kaydeden Bakan Uraloğlu, "Biz ideoloji değil insanı merkeze koyduk. Hengame değil hizmet odaklı olduk. Rant değil proje odaklı olduk. Laf değil hakikaten icraat odaklı olduk. Lakin maalesef ülkede muhalefet yapma ismine olanlar bunun tam karşıtından hareket etmişlerdir. Yürütülen kimi isimli soruşturmalar var biz bunun hiçbir yerinde yokuz. Şikayet eden kendileri, itirafçı olan kendileri, iç hengame eden kendileri ancak isimli makamlar elbette takip ediyor. Benim Bakanlığımı ilgilendiren bir tarafı huzurlarınızda paylaşmak istiyorum. İstanbul’un ferdî bilgileri ile ilgili soruşturmanın bir modülü var ondan bahsedeceğim. İstanbul’daki Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu 4.7 milyon kullanıcının bilgileri. O bilgilerde bütün şahsî bilgiler var. İrtibat bilgilerinden, TC kimlik numarasına, mail adresine, mesken ve iş adresine bütün bilgileri var. Birebir vakitte pozisyon bilgisini paylaştığı için bütün gününü hayatını nerede geçirdiğinin bilgileri var. Hasebiyle sizin özeliniz neredeyse ne varsa bütün bilgiler yurt dışına çıkarılmıştır. Bunun en suçsuz mazereti seçimlere yönelik insanlara ulaşma mazeretidir. Bunu da yaptılar zati. Kim Abdulkadir Uraloğlu. Kimdir bu; AK Partilidir. Tamam onun önüne biz hangi reklamları nerede nasıl çıkarırsak onu tesirler kendimize oy verdiririz. Bu en saf olanıdır. Fakat istikbali bilgiler dahil hepsi daima beraberinde yurt dışına çıkarılmıştır. Birinci vazifeye gelindiği anda bu yapılmıştır. Bu türlü bir iradeye mi biz bu ülkeye teslim edeceğiz. Allah’ın müsaadesiyle etmeyeceğiz. Biz bu ülkeye hizmet etmeye daima bir arada devam edeceğiz. İnancımız, çabamız, sadakatimiz ile yolumuza Allah’ın müsaadesiyle devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini almadan 2029’u konuşmamızın bir manası yok. 2027 mi olur 2028 mi olur seçimi Allah’ın müsaadesiyle inşallah beraberce alacağız. Bu ülkeye bütün gruplarımızla birlikte bütün dava arkadaşlarımızla bir arada hizmet etmeye devam edeceğiz" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin