Reklam
Reklam

Engelli Derneklerinden Vali Yavuz’a Ziyaret

e 1 jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Mayıs, 2024 12:55 tarihinde yayınlandı
0

Engelli Dernekleri, her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasında, farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Engelliler Haftası’nda Vali  Mustafa Yavuz’u ziyaret etti.

Ziyarette; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç, Safranbolu Engelli Derneği Başkanı Orhan Kayabaşı, Karabük Otistik Çocuklar Derneği Başkanı Bekir Karaman, Safranbolu Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Zeki Korkut, Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa Toranoğlu, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Gelişim Vakfı Karabük Şubesi Başkanı Mustafa Doğan, derneklerin üyeleri ve engelli bireyler yer aldı.

Ziyarette yaptığı açıklamada, engelli bireylere aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam temenni eden Vali Mustafa Yavuz; özel gereksinimli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirterek, Engelliler Haftası’nın toplumsal farkındalığı artırması temennisinde bulundu.

Vali Mustafa Yavuz, dernek başkanlarından da hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi aldı.

Engelli Derneklerinden Vali Yavuza Ziyaret jpg

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin