En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2022 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek

Safranbolu Belediyesi tarafından tüm mahalleleri kapsayan merkez bölgede çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek gibi amaçlarla düzenlenen En güzel Bahçe, En güzel Balkon ve En Güzel Vitrin konulu yarışmanın başvuruları başladı.

Safranbolu’da yeşil dokunun arttırılması, vatandaşların çevreye olan ilgisinin ve çevre bilincinin arttırılması, çevreyi güzelleştirmek, estetik açıdan görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar yaratmak, toplumun çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacı ile başlatılan yarışmada son başvuru tarihi 26 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

Yarışmada her kategoride ilk 3 sırada yer alan yarışmacılara ödül verilecek, her katılımcı birer katılım sertifikası alacak.

En Güzel Balkon: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Bahçe: Konut Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, Apartman/Site Bahçesi 1.ye 4000 TL 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, İş Yeri Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Vitrin: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL ve 1000 TL Mansiyon ödülü tüm kategorileri kapsayacak şekilde ve ilk 10’a girenlere çeşitli hediyeler takdim edilecektir.

1 Ağustos 2022 tarihi itibari ile alınmaya başlanan başvurular 26 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Detaylı bilginin Safranbolu Belediyesi web sayfasında yer aldığı bildirildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonudaki fabrika yangini kontrol altina alindi 6nwm4CCf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’daki fabrika yangını kontrol altına alındı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde çıkan fabrika yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Olay, sabah saatlerinde Kastamonu’nun Tosya ilçesi Orta Ölçekli Sanayi Bölgesi Mehmetçik Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Filterteks firmasına ait endüstriyel tekstil ve filtre malzemeleri üretimi yapan fabrikanın depo ve ofis bölümüne henüz belirlemeyen sebeple yangın çıktı. Yangın sırasında dumanları fark eden fabrika sahibi İ.Y. durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, yangını imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına almak için çalışma başlattı. Daha sonra bölgeye Kargı ilçesinden itfaiye ekipleri ile Tosya Orman İşletme Müdürlüğü arazözleri sevk edildi. Çok sayıda ekip fabrika çevresinden ve fabrika içerisinden yangına müdahale etti. Ekiplerin uzun çabaları neticesinde yangın imalat bölümüne sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının büyük ölçüde söndürüldüğü fabrikada ekipler söndürme ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Yangın haberini alan çalışanlar da duyar duymaz fabrikaya geldi.

Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin