Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2022 14:30 tarihinde yayınlandı
0

En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek

Safranbolu Belediyesi tarafından tüm mahalleleri kapsayan merkez bölgede çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek gibi amaçlarla düzenlenen En güzel Bahçe, En güzel Balkon ve En Güzel Vitrin konulu yarışmanın başvuruları başladı.

Safranbolu’da yeşil dokunun arttırılması, vatandaşların çevreye olan ilgisinin ve çevre bilincinin arttırılması, çevreyi güzelleştirmek, estetik açıdan görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar yaratmak, toplumun çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacı ile başlatılan yarışmada son başvuru tarihi 26 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

Yarışmada her kategoride ilk 3 sırada yer alan yarışmacılara ödül verilecek, her katılımcı birer katılım sertifikası alacak.

En Güzel Balkon: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Bahçe: Konut Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, Apartman/Site Bahçesi 1.ye 4000 TL 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, İş Yeri Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Vitrin: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL ve 1000 TL Mansiyon ödülü tüm kategorileri kapsayacak şekilde ve ilk 10’a girenlere çeşitli hediyeler takdim edilecektir.

1 Ağustos 2022 tarihi itibari ile alınmaya başlanan başvurular 26 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Detaylı bilginin Safranbolu Belediyesi web sayfasında yer aldığı bildirildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
canikte mangala coskusu hwMl7gXc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Canik’te mangala coşkusu

Samsun’un Canik ilçesinde düzenlenen geleneksel Canik Mangala Turnuvası, yoğun katılımla renkli görüntülere sahne oldu.

Canik Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Canik Mangala Turnuvası’nda aileler ve gençler birincilik için kıyasıya mücadele etti. “Bağımsız Gelecek” temasıyla düzenlenen turnuvada, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalık oluşturulurken aile içi iletişimin güçlendirilmesi hedeflendi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, turnuvaya ilişkin yaptığı açıklamada, Canik Mangala Turnuvası’nı her yıl farklı temalarla düzenlemeyi sürdürdüklerini belirterek, “Canik Mangala Turnuvamızla ailelerimizle buluştuk, gençlerimizin sevincine ortak olduk. Tarihi akıl, zekâ ve strateji oyunumuz Mangala’nın etrafında buluştuğumuz turnuvamızı bu yıl Bağımsız Gelecek temasında gerçekleştirdik. Bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir gelecek için buluştuğumuz turnuvamızda ayrıca aile kavramının önemini bir kez daha hatırlatarak aile içi iletişimin güçlenmesini de hedefledik” dedi.

Başkan Sandıkçı, Canik’te öğrencilerin hizmetine sunulan 27 adet Canik Akıl ve Zekâ Oyunları Sınıfı ile eğitim çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, bu sınıflarda öğrencilerin tarihi akıl ve strateji oyunlarıyla buluşturulduğunu söyledi. Sandıkçı, öğrencilerin bu oyunlar sayesinde eğlenirken öğrenme fırsatı yakaladığını ve mantık yürütme ile problem çözme gibi bilişsel becerilerini geliştirdiğini kaydetti.

Canik Belediyesi ile Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen turnuva, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin