Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2022 14:30 tarihinde yayınlandı
0

En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek

Safranbolu Belediyesi tarafından tüm mahalleleri kapsayan merkez bölgede çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek gibi amaçlarla düzenlenen En güzel Bahçe, En güzel Balkon ve En Güzel Vitrin konulu yarışmanın başvuruları başladı.

Safranbolu’da yeşil dokunun arttırılması, vatandaşların çevreye olan ilgisinin ve çevre bilincinin arttırılması, çevreyi güzelleştirmek, estetik açıdan görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar yaratmak, toplumun çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacı ile başlatılan yarışmada son başvuru tarihi 26 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

Yarışmada her kategoride ilk 3 sırada yer alan yarışmacılara ödül verilecek, her katılımcı birer katılım sertifikası alacak.

En Güzel Balkon: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Bahçe: Konut Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, Apartman/Site Bahçesi 1.ye 4000 TL 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, İş Yeri Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Vitrin: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL ve 1000 TL Mansiyon ödülü tüm kategorileri kapsayacak şekilde ve ilk 10’a girenlere çeşitli hediyeler takdim edilecektir.

1 Ağustos 2022 tarihi itibari ile alınmaya başlanan başvurular 26 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Detaylı bilginin Safranbolu Belediyesi web sayfasında yer aldığı bildirildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada cati yangini evlerindeki cifti vatandaslar kurtardi CMz5x3Wm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.

Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin