En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2022 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek

Safranbolu Belediyesi tarafından tüm mahalleleri kapsayan merkez bölgede çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek gibi amaçlarla düzenlenen En güzel Bahçe, En güzel Balkon ve En Güzel Vitrin konulu yarışmanın başvuruları başladı.

Safranbolu’da yeşil dokunun arttırılması, vatandaşların çevreye olan ilgisinin ve çevre bilincinin arttırılması, çevreyi güzelleştirmek, estetik açıdan görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar yaratmak, toplumun çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacı ile başlatılan yarışmada son başvuru tarihi 26 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

Yarışmada her kategoride ilk 3 sırada yer alan yarışmacılara ödül verilecek, her katılımcı birer katılım sertifikası alacak.

En Güzel Balkon: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Bahçe: Konut Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, Apartman/Site Bahçesi 1.ye 4000 TL 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, İş Yeri Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Vitrin: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL ve 1000 TL Mansiyon ödülü tüm kategorileri kapsayacak şekilde ve ilk 10’a girenlere çeşitli hediyeler takdim edilecektir.

1 Ağustos 2022 tarihi itibari ile alınmaya başlanan başvurular 26 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Detaylı bilginin Safranbolu Belediyesi web sayfasında yer aldığı bildirildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
voleybol turnuvasinda kazakistanli ogrenciler sampiyon oldu QFQWYcSV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Voleybol turnuvasında Kazakistanlı öğrenciler şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim-öğretimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler, 16 şehirden öğrencilerin yarıştığı “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında şampiyon oldu.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) eğitim gören Kazakistanlı öğrenciler, akademik başarılarının yanı sıra sportif faaliyetlerdeki performanslarıyla önemli dereceler elde ediyor. Bu kapsamda son olarak Kazakistan Büyükelçiliği tarafından Kazakistanlı öğrenciler arasında birlik ve beraberliği artırmak amacıyla düzenlenen “PANELSAN CUP 2026” voleybol turnuvasında BARÜ Kadın Voleybol Takımı şampiyon olma başarısı elde etti.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan turnuvada, Türkiye’nin 16 ilindeki üniversitelerde eğitimlerine devam eden Kazakistanlı öğrenciler yarıştı. Tamamı Kazakistanlı öğrencilerden oluşan takımlar, gün boyu süren müsabakalarda kıyasıya mücadele etti. Turnuva sonunda BARÜ Kadın Voleybol Takımı, sergiledikleri performanslarıyla birincilik kupasını kaldırmayı başardı. Böylece turnuva geleneği olarak BARÜ, gelecek yıl organizasyona ev sahipliği yapma hakkı kazandı.

Öğrencilerin elde ettiği şampiyonluktan duyduğu gururu dile getiren BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Kazakistanlı öğrencileri tebrik ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin