En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Ağustos, 2022 14:30 tarihinde yayınlandı
0
0

En Güzel Balkon, Bahçe ve Vitrin Yarışması Düzenlenecek

Safranbolu Belediyesi tarafından tüm mahalleleri kapsayan merkez bölgede çevre bilincini ve çevre sevgisini arttırmak, yaşanılan çevrenin görsel niteliğini desteklemek, halkın çevre düzenleme ve kent peyzajına yönelik ilgisini teşvik etmek gibi amaçlarla düzenlenen En güzel Bahçe, En güzel Balkon ve En Güzel Vitrin konulu yarışmanın başvuruları başladı.

Safranbolu’da yeşil dokunun arttırılması, vatandaşların çevreye olan ilgisinin ve çevre bilincinin arttırılması, çevreyi güzelleştirmek, estetik açıdan görsel kalitesi yüksek kentsel mekânlar yaratmak, toplumun çiçek ve diğer süs bitkilerine olan ilgisini arttırmak ve sürdürülebilir yeşille bütünleşmiş yaşam alanları oluşturmak amacı ile başlatılan yarışmada son başvuru tarihi 26 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

Yarışmada her kategoride ilk 3 sırada yer alan yarışmacılara ödül verilecek, her katılımcı birer katılım sertifikası alacak.

En Güzel Balkon: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Bahçe: Konut Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, Apartman/Site Bahçesi 1.ye 4000 TL 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, İş Yeri Bahçesi 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL, En Güzel Vitrin: 1.ye 4000 TL, 2.ye 2000 TL, 3.ye 1000 TL ve 1000 TL Mansiyon ödülü tüm kategorileri kapsayacak şekilde ve ilk 10’a girenlere çeşitli hediyeler takdim edilecektir.

1 Ağustos 2022 tarihi itibari ile alınmaya başlanan başvurular 26 Ağustos 2022 tarihinde sona erecek. Detaylı bilginin Safranbolu Belediyesi web sayfasında yer aldığı bildirildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
emekli ogretmen evinde olu bulundu yyNXHOv6
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Emekli öğretmen evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Daday ilçesinde kendisinden haber alınamayan emekli öğretmen, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Olay, Daday ilçesi Çölmekçiler köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yalnız yaşayan emekli müzik öğretmeni Ali Özcan’dan (69) haber alamayan komşuları, şüphe üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler, 69 yaşındaki Ali Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Cenazesi morga kaldırılan Özcan’ın kalp krizi sebebiyle hayatını kaybettiği değerlendiriliyor. Özcan’ın kesin ölüm sebebinin ise otopsi incelemesi neticesinde kesinleşeceği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin