Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mayıs, 2015 13:57 tarihinde yayınlandı
0

En Anlamlı Hediye Minik Kevser’den

Kanuni Orta Okulu ve Hasan Gemici Eğitim ve Uygulama Okulu Öğretim Üyeleri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u Makamında Ziyaret Ettiler.
Birbirlerini kardeş okul olarak anan her iki okul idarecileri Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a eğitime verdiği katkılardan dolayı teşekkür ettiler.
Başkan Aksoy ise bu tür ziyaretlerin kendisini ayrıca mutlu ettiğini ifade ederken, “Safranbolu Belediyesi olarak çocuklarımıza ve eğitimlerine çok büyük önem veriyoruz. Eğitimde en üst kaliteyi yakalamak için Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Okullarımız ile çok önemli projeler yapmaktayız. Bunu yalnızca okullarımız ile değil SAKEM’e bağlı bilgi evimiz ile de çocuklarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. ben yeniden ziyaretlerinden dolayı her iki okulumuz yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Hasan Gemici Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencilerinden Kevser, Başkan Aksoy’a bir tablo hediye etti.
Aksoy bu güzel tablodan dolayı minik Kevser’i kutlarken, aldığım en anlamlı hediye dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin