blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Eylül, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Emre Belözoğlu: “Değerli bir zamanda çok iyi bir galibiyet geldi”

Antalyaspor Teknik Yöneticisi Emre Belözoğlu, Samsunspor maçının akabinde çok pahalı bir vakitte değerli bir galibiyet aldıkları için keyifli olduklarını söyledi.
Trendyol Muhteşem Lig’in. 5. haftasında Antalyaspor, deplasmanda Samsunspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında Teknik Yönetici Emre Belözoğlu, açıklamalarda bulundu. Belözoğlu, kazandıkları için keyifli olduklarını söz ederek, "Samsunspor’a Avrupa’da muvaffakiyetler diliyoruz. Çok yeterli bir kadroya karşı galip geldik. Galibiyeti de hak ettik. Ulusal ortada 10 gün çalışma fırsatı bulduk. Çok yeni bir ekibiz. Bugün transfer edilen oyuncuyu bile takıma soktuk. Samsunspor’da 6-7 oyuncu 2 yıldır birlikte oynuyor. Çok kompakt ve tertibi yeterli bir grupları var. Son maçı kaybetmiştik, galibiyetle topluluğumuza borcumuzu ödedik. Ayağımız yerden kesilmeyecek. Pahalı bir vakitte çok uygun bir galibiyet geldi. Dönem başında çok yalnız kalmış bir Antalyaspor vardı. Kentin dinamikleri de şu anda kadroya sahip çıkıyor. Grubumuzun âlâ olmasında katkısı olan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
18 Aralık, 2025 15:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

UMKE’ye Mobil Enerji Desteği

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, olası afet ve acil durumlara yönelik teknik altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 2025 yılı envanterine dahil edilen 25 kVA gücündeki jeneratör, Acil Sağlık Hizmetleri UMKE birimi bünyesinde hizmete alındı.

KESİNTİSİZ ENERJİ, KESİNTİSİZ SAĞLIK

Römork üzerine monte edilerek tam mobil hale getirilen jeneratör, afet bölgelerinde kurulacak sahra hastaneleri için hayati önem taşıyor. Yeni ekipman; afet alanlarında ısınma ve aydınlatma ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra, hayati öneme sahip tıbbi cihazların kesintisiz çalıştırılmasında etkin görev üstlenecek.

Mobil yapısı sayesinde UMKE araçlarıyla ihtiyaç duyulan her noktaya hızlı ve güvenli bir şekilde sevk edilebilecek olan jeneratör, acil durum müdahalelerinin aksamadan yürütülmesine büyük katkı sağlayacak.

YÖNETİCİLERDEN YERİNDE İNCELEME

Hizmete alınan ve operasyonel hazırlığı tamamlanan mobil jeneratör; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Nermin Seçilmiş ve Mustafa Mızrak ile Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız tarafından yerinde incelendi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Bu modern jeneratörün kazandırılmasındaki ve sağlık filomuzun güçlendirilmesindeki değerli destekleri için; öncelikle Sağlık Bakanlığımıza, Sayın Valimiz Mustafa YAVUZ’a, Karabük Milletvekillerimiz Sayın Cem ŞAHİN ve Sayın D. Ali KESKİNKILIÇ’a şükranlarımızı sunarız. Karabük İl Sağlık Müdürlüğü olarak, her türlü zorlu koşulda vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Afette İlk Umut UMKE" ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin