blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Emniyetten yeni yıl öncesi yasaklı madde operasyonu

Karabük’te yıl başı öncesi polis grupları alkol aatışı yapılan monopol bayi ve işyerlerine operasyon yapıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) grupları tarafından yılbaşı öncesinde vilayet genelinde vatandaşların can güvenliğini tehlikeye sokacak kaçak alkol satışı başta olmak üzere kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda; alkol satışı yapılan inhisar bayiler başta olmak üzere iş yerlerine yönelik kontrol ve operasyonlar yapıldı. Kontrol ve operasyonlarda, bin 196 adet Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığınca gerekli izinlere haiz olmayan cinsel içerikli eser, 11 bin 940 adet TAPDK evrakı ve satış müsaadeleri bulunmayan puro, 10 adet elektronik sigara, 18 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kontrollerde kaçak alkole rastlanılmadığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Vali Makas, Konuralp’de yapılan denetime katılarak esnafları ziyaret etti

Düzce Valisi Mehmet Makas, Konuralp bölgesinde yürütülen güvenlik ve asayiş uygulamalarını yerinde incelemek amacıyla trafik ve jandarma ekiplerinin denetim noktalarını ziyaret etti.
Denetim noktalarında görevli personelden yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Mehmet Makas, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürütülen uygulamaların aralıksız sürdürüldüğünü vurguladı. Özellikle trafik güvenliği, asayiş ve kamu düzeninin korunmasına yönelik denetimlerin önemine dikkat çeken Makas, sahada görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Programı kapsamında Konuralp bölgesindeki esnafları da ziyaret eden Vali Makas, işletme sahipleriyle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Esnaflarla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Makas, devletin her zaman vatandaşın yanında olduğunu ifade etti. Vali Makas, ziyaretleri sırasında bölgede bulunan Düzce Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlarla da sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu. Öğrencilerin ve vatandaşların görüşlerini dinleyen Makas, Konuralp’in hem tarihi hem de sosyal yapısıyla Düzce için önemli bir merkez olduğunu belirterek, bölgenin gelişimine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin