Reklam
Reklam
emniyetten yeni yil oncesi yasakli madde operasyonu bMbl8t4S
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2024 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Emniyetten yeni yıl öncesi yasaklı madde operasyonu

Karabük’te yıl başı öncesi polis grupları alkol aatışı yapılan monopol bayi ve işyerlerine operasyon yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) grupları tarafından yılbaşı öncesinde vilayet genelinde vatandaşların can güvenliğini tehlikeye sokacak kaçak alkol satışı başta olmak üzere kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda; alkol satışı yapılan inhisar bayiler başta olmak üzere iş yerlerine yönelik kontrol ve operasyonlar yapıldı. Kontrol ve operasyonlarda, bin 196 adet Sağlık Bakanlığı ve Tarım Bakanlığınca gerekli izinlere haiz olmayan cinsel içerikli eser, 11 bin 940 adet TAPDK evrakı ve satış müsaadeleri bulunmayan puro, 10 adet elektronik sigara, 18 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Kontrollerde kaçak alkole rastlanılmadığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak sgk heyetinden vali hacibektasogluna ziyaret ryQVAcDL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak SGK heyetinden Vali Hacıbektaşoğlu’na ziyaret

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İhsan Şan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında gerçekleştirilen ziyarette, sosyal güvenlik sisteminin toplum açısından taşıdığı öneme dikkat çekildi. Vali Hacıbektaşoğlu, sosyal güvenlik hizmetlerinin vatandaşların yaşamındaki önemine vurgu yaparak kurum çalışanlarının özverili çalışmalarını takdir etti. Kurum personeline görevlerinde başarı ve kolaylıklar dileyen Hacıbektaşoğlu, kamu hizmetlerinin etkin ve verimli yürütülmesinin önemine değindi.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesinin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin