Karabük’te görevli emniyet personelleri için rütbe terfi töreni düzenlendi.
İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet personelleri için Valilik Toplantı Salonunda rütbe terfi töreni düzenlendi. Törene Vali Mustafa Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet mensupları katıldı.
Vali Yavuz rütbe alan emniyet mensuplarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.
Polis teşkilatının, güvenlik güçlerinin suç ve suçluyla mücadelede fedakârca çalıştığını ifade eden Yavuz, “Halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için geceli gündüzlü çalışan fedakar emniyet teşkilatı Karabük halkıyla bütünleşiyor” dedi.
Tören, terfi alan personele apoletlerinin takılmasıyla sona erdi.


134
Emniyet personellerine yeni rütbeleri takıldı
383
Kumluca’da yangın paniği
Bartın’ın Ulus ilçesine bağlı Kumluca beldesinde otluk alanda çıkan yangın paniğe neden oldu.
Kumluca beldesinde Çay Kenarı mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Saat 21.00 sıralarında çıkan yangını fark eden çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Paniğe neden olan yangına müdahale eden ekipler, kısa sürede alevleri kontrol altına aldı. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenilirken, yaşanan olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni ise yapılacak araştırmanın ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

