Karabük’te görevli emniyet personelleri için rütbe terfi töreni düzenlendi.
İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve bir üst rütbeye terfi eden emniyet personelleri için Valilik Toplantı Salonunda rütbe terfi töreni düzenlendi. Törene Vali Mustafa Yavuz ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile emniyet mensupları katıldı.
Vali Yavuz rütbe alan emniyet mensuplarını tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.
Polis teşkilatının, güvenlik güçlerinin suç ve suçluyla mücadelede fedakârca çalıştığını ifade eden Yavuz, “Halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için geceli gündüzlü çalışan fedakar emniyet teşkilatı Karabük halkıyla bütünleşiyor” dedi.
Tören, terfi alan personele apoletlerinin takılmasıyla sona erdi.


135
Emniyet personellerine yeni rütbeleri takıldı
146
Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi
Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

