Emniyet Müdürü Mesut Şahin görevine başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Temmuz, 2016 08:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Emniyet Müdürü Mesut Şahin görevine başladı

KASTAMONU ‘nun Tosya İlçesinde Emniyet Müdürü Mesut Şahin görevine başladı Tosya İlçe Emniyet Müdür vekili olarak görev yapan Zafer Çalık’ın Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda görevden alınması sonrası Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Kastamonu Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yapan Mesut Şahin göreve başladı. Sinop’un Türkeli ilçesi nüfusuna kayıtlı, 1973 doğumlu olan İlçe Emniyet Müdürü Mesut Şahin, evli ve iki çocuk babası olup 12 yıl İstanbul’da görev yaptıktan sonra, Erzurum’un İspir ilçesinde karakol amirliği ve 6 yıl Kastamonu Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yaptı. Kastamonu’da Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yaparken Tosya’ya Emniyet Müdürü olarak atandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaax
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mart, 2026 17:01 tarihinde yayınlandı
0
0

Bahçeye uçup takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı

Karabük-Kastamonu karayolunda kontrolden çıkarak bahçeye uçup takla atan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Kaza, Çıraklar köyü mevkisinde meydana geldi. F.Y.  idaresindeki 37 AAS 310 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı ve yol kenarındaki bahçeye savruldu.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin