Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Aralık, 2024 19:25 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse’nin Acı Kaybı

Karabük İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse'nin babası Yaşar Hasan Köse (87) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yaşlılığa bağlı hastalık nedeniyle bir süredir tedavi gören Yaşar Hasan Köse tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Köse için 26 Aralık perşembe günü Çorum'un Bayat ilçesinde cenaze töreni düzenlenecek. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Köse'nin naaşı aile mezarlığında toprağa verilecek.

blank
Berkay Doğan tarafından
08 Mart, 2025 12:14 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TFF’den Hakem Altuntepe’ye Özel Davet

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu iş birliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında özel bir panel düzenledi.

İstanbul Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinliğe, Türkiye'deki seçkin kadın hakemler davet edildi.

Karabük’ü Bölgesel Lig’de temsil eden kadın hakem Sedef Altuntepe de TFF tarafından özel davetle İstanbul’a çağrıldı. 1997 doğumlu Altuntepe, Karabük Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği mezunu olup, 8 yıldır Karabük Amatör Lig ve BAL Ligi'nde profesyonel futbol hakemliği yapıyor. Aynı zamanda Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde jimnastik antrenörü olarak görev alıyor.

TFF'nin düzenlediği panelde, kadın hakemlerin futboldaki yeri ve karşılaştıkları zorluklar ele alındı. Etkinlikte bir araya gelen kadın hakemler, deneyimlerini paylaşarak dayanışma mesajı verdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.