Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
emniyet muduru aydan kendisine mektup gonderen ogrencilere karne hediyesi q4Y15C8O
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Emniyet Müdürü Ay’dan kendisine mektup gönderen öğrencilere karne hediyesi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kayhan Ay, kendisine mektup gönderen öğencileri unutmayarak karne armağanı gön sıkıntısı.

Kastamonu Şehit Erkan Kendirci İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay’a yazdıkları mektubu gönderdi. Mektubu alan Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay, öğrencilere teşekkür ederek, karne armağanı gönderdi. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü grupları, Şehit Erkan Kendirci İlkokulu’nu ziyaret ederek Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay’ın mesajını öğrencilere iletti. Takımlar, yarıyıl tatili için öğrencilere karne armağanı dağıttı.

İl Emniyet Müdürünün iletisini okuyan TDP Şube Müdürlüğü grupları, “Bugün buraya Emniyet Müdürümüz Kayhan Ay’ı göndermiş olduğunuz mektup üzerine gelmiş bulunuyoruz. Emniyet Müdürümüzün de sizlere bir mektubu bulunuyor. Müdürümüz mektubunda şu sözlere yer verdi; ‘Sevgili öğrencilerimiz, yeni yıl bildirilerinizi aldım. Hoş hisleriniz ve düzgün dilekleriniz bizleri bir kere daha gururlandırdı. Yeni yıl heyecanını sizlerle paylaşmamızda yardımcı olan öğretmenlerimizi de ve sizleri yetiştiren ailenize de teşekkürlerimi iletiyorum. Ben de sizlerin yerin yılınızı kutluyor, yeni yılın hepimize sıhhat ve muvaffakiyet getirmesini diliyorum.’” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin