Emniyet Müdürü Ay’dan kendisine mektup gönderen öğrencilere karne hediyesi - Karabük Haber Postası
emniyet muduru aydan kendisine mektup gonderen ogrencilere karne hediyesi q4Y15C8O
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Emniyet Müdürü Ay’dan kendisine mektup gönderen öğrencilere karne hediyesi

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kayhan Ay, kendisine mektup gönderen öğencileri unutmayarak karne armağanı gön sıkıntısı.

Kastamonu Şehit Erkan Kendirci İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, Kastamonu Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay’a yazdıkları mektubu gönderdi. Mektubu alan Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay, öğrencilere teşekkür ederek, karne armağanı gönderdi. Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü grupları, Şehit Erkan Kendirci İlkokulu’nu ziyaret ederek Vilayet Emniyet Müdürü Kayhan Ay’ın mesajını öğrencilere iletti. Takımlar, yarıyıl tatili için öğrencilere karne armağanı dağıttı.

İl Emniyet Müdürünün iletisini okuyan TDP Şube Müdürlüğü grupları, “Bugün buraya Emniyet Müdürümüz Kayhan Ay’ı göndermiş olduğunuz mektup üzerine gelmiş bulunuyoruz. Emniyet Müdürümüzün de sizlere bir mektubu bulunuyor. Müdürümüz mektubunda şu sözlere yer verdi; ‘Sevgili öğrencilerimiz, yeni yıl bildirilerinizi aldım. Hoş hisleriniz ve düzgün dilekleriniz bizleri bir kere daha gururlandırdı. Yeni yıl heyecanını sizlerle paylaşmamızda yardımcı olan öğretmenlerimizi de ve sizleri yetiştiren ailenize de teşekkürlerimi iletiyorum. Ben de sizlerin yerin yılınızı kutluyor, yeni yılın hepimize sıhhat ve muvaffakiyet getirmesini diliyorum.’” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin