blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emniyet Müdürü Arıbaş, çocuklarla kitap okudu

Samsun Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, anaokulu öğrencileriyle birlikte kitap okudu.
Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıldönümü aktiflikleri çerçevesinde, Yeşildere Anaokulu öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Vilayet Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı makamında ziyaret etti. Aktiflik öncesinde Toplum Takviyeli Polislik görevlilerince miniklere özel olarak hazırlanan polis üniformaları armağan edildi. Üniformalarını heyecanla giyen çocuklar, sabah saatlerinde okuldan polis eskortu eşliğinde alındı. Sirenler eşliğinde gerçekleştirilen bu seyahat minikler için unutulmaz bir anı olurken, Samsun Emniyet Müdürlüğü binasına vardıklarında kendilerini bekleyen gruplar tarafından karşılandılar.

"Hiç Bitmeyen Sevgi"
Daha sonra Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nün toplantı salonuna alınan minik konuklar için manalı bir aktiflik gerçekleştirildi.
İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, çocuklara sürpriz yaparak "Hiç Bitmeyen Sevgi" isimli çocuk kitabını onlarla birlikte okudu. Samimi bir ortamda geçen aktiflikte Müdür Arıbaş, çocuklarla sohbet ederek kitap okumanın değeri, hayal gücünün bedeli ve öğrenmenin ömür uzunluğu süren bir süreç olduğunu vurguladı.
Polislerle bir gün geçiren "çocuk polis amir ve müdürlerinin" sevinci görülmeye kıymetti. Aktifliğin sonunda miniklere çeşitli ikramlar takdim edilirken, gülümsemeler ve kahkahalar Samsun Emniyet Müdürlüğü binasını adeta sevinçle doldurdu.
İl Emniyet Müdürü Arıbaş, etkinlik sonunda yaptığı açıklamada, "Bu manalı günde minik yavrularımızla bir ortaya gelmekten büyük memnunluk duydum. Onların gözlerindeki ışıltı ve kalplerindeki sevgi bizlere umut veriyor. Teşkilatımızın 180. yılına böylesine hoş bir buluşmayla katkı sunan tüm öğretmenlerimize ve çocuklarımıza teşekkür ediyorum" sözlerini kullandı.
Ziyaretin sonunda çocuklar tekrar polis eskortu eşliğinde okullarına uğurlandı. Yaşadıkları bu manalı tecrübeyle çocuklar hem eğlendiler hem de unutulmaz bir hatıra biriktirdiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Düzce’de hafif ticari araç ile arabanın çarpıştığı kazada 6 kişi yaralandı.
Kaza, Yığılca yolu Nuhlar köyü kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere nazaran Yığılca istikametinden gelen 14 HB 169 plakalı hafif ticari araç ile karşıt istikametten gelen ve plakası öğrenilemeyen araba baş başa çarpıştı. Çarpışmanın tesiri ile 14 HB 169 plakalı hafif ticari araç istinat duvarına çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Kısa müddet içerisinde bölgeye gelen gruplar kazada Nail Zurnacı, Ramazan Turan, Caner Uzun, Ramazan Arıkan, Furkan Sarı ve Çetin Sarı yaralandı. Kazada yaralananlar ambulansla hastanelere kaldırıldı. Kaza sebebi ile tek şeritten verilen yol araçların kaldırılmasının akabinde olağan seyrine döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin