Emniyet 7- Basın 2 - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Nisan, 2015 11:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Emniyet 7- Basın 2

Emniyet Teşkilatı Karabük Basınına Acımadı
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük’teki basın mensupları ile İl Emniyet Müdürlüğü takımı arasında dostluk maçı oynandı. İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in de yer aldığı maçta Emniyet Müdürlüğünün takımı basın mensuplarını 7-2 yendi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen dostluk maçı Hasan Doğan Tesislerinde oynandı. Ç içek verilerek başlayan dostluk maçının ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı. Maçın ikinci devresinin hemen başında 2-1 öne geçen basın mensuplarını, Emniyet Müdürlüğü takımı 7-2 yenerek sahadan galip ayrıldı.
İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, kendilerini yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederek maçı kazandıkları için de takımını tebrik etti. Maç sonunda basın mensupları ile birlikte emniyet müdürlüğü takımı toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzonda kayip oral sengunun cesedi 85 kilometre uzakta rizede bulundu Olr9pQq9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’da kayıp Oral Şengün’ün cesedi 85 kilometre uzakta Rize’de bulundu

Rize’nin Pazar ilçesi Güzelyalı Mahallesi kıyı şeridinde kayalıklar arasında bulunan erkek cesedinin, Trabzon’un Araklı ilçesinde 13 Nisan’dan bu yana kayıp olarak aranan Oral Şengün’e ait olduğu belirlendi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde kaybolan Oral Şengün’den (27) uzun süre haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, emniyet birimlerince yapılan kamera incelemeleri ve teknik analizler sonucunda cep telefonu sinyalinin son olarak Konakönü mevkiinde tespit edildiği belirlenmişti. Bunun üzerine bölgede yürütülen çalışmalar genişletilerek sahil hattına kaydırılmış, aramalara jandarma, sahil güvenlik, AFAD ve dalgıç polis ekipleri ile drone destekli hava unsurları da katılmıştı.

Saha çalışmalarının sürdüğü süreçte Rize kıyılarında kayalıklar arasında bulunan ceset için yapılan incelemelerde kimlik tespiti netleşti. Adli tıp süreci ve resmi değerlendirmeler sonucunda bulunan kişinin Oral Şengün olduğu kesinleşti.

Şengün’ün kaybolduğu nokta ile cesedin bulunduğu kıyı şeridi arasında yaklaşık 85 kilometrelik mesafe olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Ölüm nedenine ilişkin kesin bulguların adli tıp raporuyla ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin