Emniyet Teşkilatı Karabük Basınına Acımadı
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük’teki basın mensupları ile İl Emniyet Müdürlüğü takımı arasında dostluk maçı oynandı. İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’in de yer aldığı maçta Emniyet Müdürlüğünün takımı basın mensuplarını 7-2 yendi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen dostluk maçı Hasan Doğan Tesislerinde oynandı. Ç içek verilerek başlayan dostluk maçının ilk yarısı 1-1 berabere sonuçlandı. Maçın ikinci devresinin hemen başında 2-1 öne geçen basın mensuplarını, Emniyet Müdürlüğü takımı 7-2 yenerek sahadan galip ayrıldı.
İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever, kendilerini yalnız bırakmayan basın mensuplarına teşekkür ederek maçı kazandıkları için de takımını tebrik etti. Maç sonunda basın mensupları ile birlikte emniyet müdürlüğü takımı toplu halde hatıra fotoğrafı çektirdiler


Emniyet 7- Basın 2
BAŞKAN ÇETİNKAYA BU KEZ OĞLU MUHAMMED ALİ İÇİN SAHAYA İNDİ
Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Babalar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen halı saha maçında oğlu Muhammed Ali ve okul arkadaşlarıyla bir araya geldi. Şehir yönetimindeki yoğun mesaisinin yanında babacan tavrıyla da bilinen Çetinkaya, velilerle birlikte sahaya çıkarak çocukların heyecanına ortak oldu.
Karabük’te hayata geçirdiği projeler ve saha koordinasyonundaki dinamik tarzıyla dikkat çeken Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, bu kez anlamlı bir sosyal etkinlikte babalık yönüyle ön plana çıktı. Oğlu Muhammed Ali’nin okul arkadaşları ve velileri için düzenlenen Babalar Günü halı saha organizasyonuna katılan Başkan Çetinkaya, formayı giyerek sahada yerini aldı.
Çocukların babalarıyla birlikte oynadığı müsabakada renkli ve samimi anlar yaşandı. Maç boyunca çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla aynı coşkuyu paylaşan Başkan Çetinkaya, çocukların hayatındaki en büyük dayanağın babalarının güven veren varlığı olduğunu ifade etti.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, şu ifadeleri kullandı:;
“Bizler ne kadar yoğun bir tempo içinde çalışırsak çalışalım, hangi sorumluluğu üstlenirsek üstlenelim; günün sonunda çocuklarımızın gözünde sadece birer babayız. Bu akşam oğlum Muhammed Ali’nin ve onun değerli arkadaşlarının yüzündeki o saf neşeyi, güven hissini sahada görmek benim için her şeyden kıymetliydi. Bir babanın evladına bırakacağı en büyük miras, her şartta onun arkasında olduğunu hissettirmektir. Bu anlamlı akşama vesile olan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sahada omuz omuza oynadığımız tüm velilerimizi selamlıyorum. Başta şehit babalarımız olmak üzere, ömrünü ailesine vakfeden tüm babaların Babalar Günü’nü yürekten kutlarım.”
Büyük bir centilmenlik ve dostluk havasında geçen halı saha maçı, Başkan Çetinkaya’nın çocuklarla ve velilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.

