Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:06 tarihinde yayınlandı
0

Emlak, Çevre ve Temizlik ve İlan Vergilerinde Son Gün 30 Kasım

Safranbolu Belediyesi 2021 Yılı Emlak, Çevre Temizlik Vergisi ve ilan Reklam vergisi 2. taksit ödemelerinin son günü olarak 30 Kasım 2021 Salı günü olduğunu hatırlattı.

Safranbolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2021 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresinin, bu ayın bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefler uyarıldı. Açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için 2021 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunuldu.

Vatandaşlarımızın Belediye vezneleri ve www.safranbolu.bel.tr adresinden ödemelerini yapabilecekleri bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
81fffba8 657e 4a30 b20c 208285aab0b5
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
18 Mayıs, 2026 15:15 tarihinde yayınlandı
0

Beşiktaş Sergen Yalçın ile Yolları Ayırdı

Sergen Yalçın ile Beşiktaş JK arasındaki ikinci dönem resmen sona erdi. Siyah-beyazlı yönetim, 18 Mayıs 2026 tarihinde gerçekleştirilen kritik toplantının ardından tecrübeli teknik adamla yolları ayırma kararı aldı.

Başkan Serdal Adalı ile Sergen Yalçın arasında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan görüşme saat 13.00 sıralarında başladı. Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından ayrılık kararı çıktı.

Beşiktaş’ta 30 Ağustos 2025 tarihinde başlayan ikinci Sergen Yalçın dönemi, yaklaşık 9 ayın ardından sona ermiş oldu. Siyah-beyazlı ekip, bu süreçte Süper Lig sezonunu 4’üncü sırada tamamlarken, hedef olarak gösterilen Türkiye Kupası’na ise yarı finalde veda etti.

Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş, ikinci dönemde çıktığı 39 resmi maçta 20 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Deneyimli teknik adam, siyah-beyazlı takımın başında 1.79 puan ortalaması yakaladı.

Beşiktaş yönetiminin teknik direktörlük görevi için önümüzdeki günlerde yeni isimlerle görüşmelere başlaması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin