Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Kasım, 2021 10:06 tarihinde yayınlandı
0

Emlak, Çevre ve Temizlik ve İlan Vergilerinde Son Gün 30 Kasım

Safranbolu Belediyesi 2021 Yılı Emlak, Çevre Temizlik Vergisi ve ilan Reklam vergisi 2. taksit ödemelerinin son günü olarak 30 Kasım 2021 Salı günü olduğunu hatırlattı.

Safranbolu Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 2021 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait İlan Reklam ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2. taksit ödeme süresinin, bu ayın bitiminde sona ereceği belirtilerek mükellefler uyarıldı. Açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için 2021 yılına ilişkin Emlak Vergisi ve iş yerlerine ait Çevre Temizlik Vergisi ödemelerini zamanında yapmaları çağrısında bulunuldu.

Vatandaşlarımızın Belediye vezneleri ve www.safranbolu.bel.tr adresinden ödemelerini yapabilecekleri bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tefecilik operasyonunda 1 tutuklama 4EuWngLr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama

Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin