Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Emektar sporcularla protokolün maçında kazanan dostluk oldu

SAMSUN (İHA) – Samsunspor’un eski futbolcuları ile il protokolünün yaptığı maçta kazanan dostluk oldu.
Amatör Spor Haftası kapsamında Samsun’da il protokolü ile emektar Samsunspor futbolcular dostluk maçında karşı karşıya geldiler. Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Vali Orhan Tavlı öncülüğünde il protokolü ile geçmiş yıllarda Samsunspor’un başarısı için ter dökmüş futbolcular arasında Mustafa Erkanat Tesisleri’nde oynanan maç dostluk havasında geçti.
Dostluk maçına katılan Vali Orhan Tavlı, maç sonunda emektar futbolculara Türk futboluna ve Samsunspor’a katkıları için teşekkür ederek, plaket verdi.
Maça ayrıca eski Samsunspor futbolcuları Celil Sağır, Mehmet Nas, Adnan Güngör, Hakkı Hocaoğlu ile il protokolünden Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, Gençlik ve Spor Müdürü Feyzullah Dereci, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar, TFF il temsilcileri ile Samsun ASFK temsilcileri katıldı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mart, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kablo hırsızları yakayı ele verdi

Bolu’da bir köydeki bakır kabloları keserek çalan 2 kişi, jandarma gruplarınca yakalandı. Şüphelilerden biri çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Bolu’nun Mengen ilçesine bağlı Buyruklar köyünde bakır kabloların çalınması üzerine durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. İhbar üzerine harekete geçen JASAT ve Jandarma Asayiş Timleri, köyde yapılan incelemelerin akabinde kabloları çalan 2 kişiyi ormanlık alanda yakaladı. Yapılan aramada araç içerisinde olayda kullanılan demir kesme makası ve çok ölçüde kablo ele geçirildi. Köydeki kabloları çaldığı tespit edilen E.T. ve T.T., gruplar tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki süreçlerinin akabinde nöbetçi mahkemeye çıkarılan E.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, T.T. ise isimli denetim koşuluyla özgür bırakıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.