Türkiye Polis Emeklileri Toplumsal Yardım Derneği Karabük Vilayet Temsilciliği tarafından polis konutunda Vilayet Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse’nin iştirakiyle iftar programı düzenledi.
Karabük’teki polis emeklileri ve eşlerinin bir ortaya geldiği iftar programı, iştirakçilere birlik ve beraberlik iletileri verirken, geçmişteki hizmetleri anımsatıp, emekli polislerin kıymetine dikkat çekildi. Programda konuşan Vilayet Emniyet Müdürü Köse, “Polis teşkilatının her bir bireyi, halkımıza hizmet etmek için büyük özveriyle çalışmıştır. Bugün de polis emeklilerimiz, geçmişteki kıymetli katkılarıyla bizlere örnek olmaktadır” sözlerini kullandı.
İftarın akabinde konuklara yönelik kısa bir teşekkür konuşması yapan Karabük Vilayet Temsilcisi Hakkı Gökce, “Bu tıp etkinlikler, polis emeklilerinin toplumsal bağlarını güçlendirmek ve birbirleriyle daha yakın ilgiler kurmalarını sağlamak açısından çok değerli.” dedi.


Emekli emniyet teşkilatı iftar programında bir araya geldi
Tokat’ta sel alarmı: Alınan tedbirler masaya yatırıldı
Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar sonrası Turhal’da kurulan İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde alınan tedbirler değerlendirildi.
Tokat’ın Turhal ilçesinde, kent genelinde etkili olan yoğun yağışların ardından alınan tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla İlçe Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi’nde koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tokat Valisi Abdullah Köklü’nün yanı sıra AFAD yetkilileri, belediye ekipleri, DSİ temsilcileri ve ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda özellikle Yeşilırmak Havzası’nda artan su debisi, taşkın riski bulunan bölgeler ve sahada yürütülen çalışmalar ele alındı. İl genelinde ekiplerin 24 saat esasına göre görev yaptığı belirtilirken, riskli bölgelerde iş makineleri ve personelin hazır bekletildiği öğrenildi. Bazı köylerde ise tedbir amaçlı tahliye ve güvenlik önlemlerinin sürdüğü ifade edildi.
Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, vatandaşların resmi kurumların uyarılarını dikkate almasını istedi. Kent genelinde tüm kurumların koordinasyon içerisinde çalıştığını belirten Köklü, can ve mal kaybının yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade etti.
Öte yandan bölgede yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle dere yatakları ve taşkın riski bulunan alanlarda güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirildi.

