Reklam
Reklam

Emekli emniyet teşkilatı iftar programında bir araya geldi

emekli emniyet teskilati iftar programinda bir araya geldi YB6LuRXp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Mart, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye Polis Emeklileri Toplumsal Yardım Derneği Karabük Vilayet Temsilciliği tarafından polis konutunda Vilayet Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse’nin iştirakiyle iftar programı düzenledi.

Karabük’teki polis emeklileri ve eşlerinin bir ortaya geldiği iftar programı, iştirakçilere birlik ve beraberlik iletileri verirken, geçmişteki hizmetleri anımsatıp, emekli polislerin kıymetine dikkat çekildi. Programda konuşan Vilayet Emniyet Müdürü Köse, “Polis teşkilatının her bir bireyi, halkımıza hizmet etmek için büyük özveriyle çalışmıştır. Bugün de polis emeklilerimiz, geçmişteki kıymetli katkılarıyla bizlere örnek olmaktadır” sözlerini kullandı.

İftarın akabinde konuklara yönelik kısa bir teşekkür konuşması yapan Karabük Vilayet Temsilcisi Hakkı Gökce, “Bu tıp etkinlikler, polis emeklilerinin toplumsal bağlarını güçlendirmek ve birbirleriyle daha yakın ilgiler kurmalarını sağlamak açısından çok değerli.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin