Emek Ortaokulu inşaat çalışmaları devam ediyor - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Aralık, 2023 10:06 tarihinde yayınlandı
0
0

Emek Ortaokulu inşaat çalışmaları devam ediyor

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, inşaatı devam eden Safranbolu Emek Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

İnşaat çalışmalarını inceleyen Akbaş, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Akbaş, okulun planlanan inşaat süresi içerisinde teslim edilmesi için ellerinden gelen azami gayreti göstermelerini isteyerek kolaylıklar diledi.

AW098003 03 jpg
İl geneli okul inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Akbaş, Karabük Valisi Mustafa Yavuz öncülüğünde yeni açılacak ve tamamlanacak okullar sayesinde eğitim alt yapısının daha da güçlendirileceğini, Karabük’ün eğitim seviyesinin yükselmesinde bu tür yapıların önemli olduğunu vurgulayarak, eğitim için üst üste konan her taşın geleceğe yapılan en değerli yatırım olduğunu söyledi.
Akbaş’a incelemeler sırasında Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Turgut Acarlı eşlik etti.

AW098003 02 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
saldirilarda hayatini kaybedenler icin giyabi cenaze namazi kilindi qks5I1mN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Saldırılarda hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Kahramanmaraş’ta okula yönelik gerçekleştirilen saldırılarda hayatını kaybeden öğretmen ve öğrenciler için Zonguldak’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen silahlı saldırılarda yaşamını yitiren öğretmen ve öğrenciler için Türkiye genelinde eş zamanlı olarak gıyabi cenaze namazı kılındı.

Zonguldak’ta düzenlenen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi, MHP Merkez İlçe Başkanı Gündüz Torlak, belediye başkanları, Kamu-Sen İl Temsilcisi Şahin Ören, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programda gıyabi cenaze namazını Zonguldak İl Müftüsü İbrahim Halil Demir kıldırdı. Namazın ardından saldırılarda hayatını kaybedenler için dua edildi.

Program, gıyabi cenaze namazının kılınmasının ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin