Emek Mahallesi Yunus Emre Camiinde Kutlu Doğum Aşı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Nisan, 2015 13:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Emek Mahallesi Yunus Emre Camiinde Kutlu Doğum Aşı

Emek Mahallesi Yunus Emre Camii önünde verilen Kutlu Doğum Haftası Aşına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Safranbolu Emek Mahallesinde verilen Kutlu Doğum Haftası Aşına Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonrası kısa bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu günlerde, insanlığın O’na ne kadar ihtiyaç duyduğunu çok iyi görmekteyiz. O’nun barışçı ve insanı odak alan yaklaşımı, savaşların ve felaketlerin hüküm sürdüğü günümüz dünyasının barışa ve huzura kavuşmasının anahtarıdır. İslam dininin inanç ve ahlak prensipleri konusunda tüm insanlığı doğru bilgilendirmek, bu konuda süregelen bazı yanlış algıları ortadan kaldırmak ve onun mesajlarını insanlara bir daha ulaştırmak için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çok önemli bir yere sahiptir. Acı, gözyaşı ve zulmün yaşandığı günümüzde, Peygamberimizin merhamet etmeye ve müsamaha göstermeye yönelik insanlığa sunduğu zengin mirastan yararlanmak ve sosyal yapımızda meydana gelen sorunların çözümünde bu değerleri harekete geçirmek gerekmektedir. Bu hareket, çocuklarımızın gözetilmesi, insanlara değer verilmesi, yaşlılara saygı gösterilmesi, hastaya, yoksula, düşküne yardım ederek, insanlık onuruna yakışır bir yaşam ortamı sağlanmasıdır” dedi.
Başkan Aksoy konuşmasının sonunda “Bugün Emek Mahallemiz Yunus Emre Camiinde böylesi güzel bir etkinlik düzenlenmiş. Bizlere de icabet etmek düşerdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, biz kez daha Safranbolulu vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
hayvan ticaretinde dolandiricilik supheli otelde yakalandi WXYEHSIW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 20:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Hayvan ticaretinde dolandırıcılık: Şüpheli otelde yakalandı

Samsun’da büyükbaş hayvan alım satımı üzerinden gerçekleştirilen dolandırıcılık olayında, aynı şahsın farklı tarihlerde çok sayıda kişiyi dolandırdığı ortaya çıkarken, şüpheli şahıs jandarma ekiplerince kaldığı otelde yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan tarihinde Tekkeköy ilçesinde hayvan satın alıp 2 kişiyi toplam 213 bin TL dolandırdığı iddia edilen G.E. (42) şikayet üzerine Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak 24 Nisan’da Samsun Adliyesi’ne sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Aynı şahıs dün Atakum ilçesi Yukarıaksu Mahallesi’nde A.S. (60) isimli şahıstan 290 bin liraya 2 adet büyükbaş hayvan satın aldı ve parasını ödemeden kayıplara karıştı. A.S., G.E.’ye 290 bin TL karşılığında sattığı 2 büyükbaş hayvanın parasını banka hesabına gönderilmediği gerekçesiyle şikayetçi oldu. Şikayet üzerine harekete geçen Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları takip sonucu şüpheli G.E.’yi kaldığı otelde yakalayarak gözaltına aldı. Yapılan detaylı araştırmada şüpheli G.E.’nin yalnızca bu olayla sınırlı kalmadığı, 16 Nisan’da Tekkeköy ilçesinde H.B. isimli şahıstan 3 adet büyükbaş hayvanı 570 bin TL karşılığında aldığı ve ödeme yapma vaadiyle ortadan kaybolduğunu tespit etti

Jandarmadaki sorgusu tamamlanan G.E., Atakum ve Tekkeköy ilçesindeki dolandırıcılık olayları ile ilgili bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin