Emek Mahallesi Yunus Emre Camiinde Kutlu Doğum Aşı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
18 Nisan, 2015 13:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Emek Mahallesi Yunus Emre Camiinde Kutlu Doğum Aşı

Emek Mahallesi Yunus Emre Camii önünde verilen Kutlu Doğum Haftası Aşına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kutlu Doğum Haftası münasebeti ile Safranbolu Emek Mahallesinde verilen Kutlu Doğum Haftası Aşına Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Güneş ve çok sayıda vatandaş katılırken, program sonrası kısa bir konuşma yapan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu günlerde, insanlığın O’na ne kadar ihtiyaç duyduğunu çok iyi görmekteyiz. O’nun barışçı ve insanı odak alan yaklaşımı, savaşların ve felaketlerin hüküm sürdüğü günümüz dünyasının barışa ve huzura kavuşmasının anahtarıdır. İslam dininin inanç ve ahlak prensipleri konusunda tüm insanlığı doğru bilgilendirmek, bu konuda süregelen bazı yanlış algıları ortadan kaldırmak ve onun mesajlarını insanlara bir daha ulaştırmak için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çok önemli bir yere sahiptir. Acı, gözyaşı ve zulmün yaşandığı günümüzde, Peygamberimizin merhamet etmeye ve müsamaha göstermeye yönelik insanlığa sunduğu zengin mirastan yararlanmak ve sosyal yapımızda meydana gelen sorunların çözümünde bu değerleri harekete geçirmek gerekmektedir. Bu hareket, çocuklarımızın gözetilmesi, insanlara değer verilmesi, yaşlılara saygı gösterilmesi, hastaya, yoksula, düşküne yardım ederek, insanlık onuruna yakışır bir yaşam ortamı sağlanmasıdır” dedi.
Başkan Aksoy konuşmasının sonunda “Bugün Emek Mahallemiz Yunus Emre Camiinde böylesi güzel bir etkinlik düzenlenmiş. Bizlere de icabet etmek düşerdi. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, biz kez daha Safranbolulu vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını tebrik ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
okan buruk oyuncularim nasil olsa sampiyon olduk psikolojisinde olabilir 5cTLPsa9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Okan Buruk: “Oyuncularım ‘nasıl olsa şampiyon olduk’ psikolojisinde olabilir”

SAMSUN (İHA) – Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gösterilen kötü performansın nedeninin oyuncuların ’nasıl olsa şampiyon olduk’ düşüncesiyle maça çıkması olabileceğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 32. haftasında Galatasaray, deplasmanda Samsunspor’a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşmayı değerlendirdi. Yenildikleri için üzgün olduklarını dile getiren Okan Buruk, “Bugün oyun içerisinde birçok yerde çok fazla hata yaptık. Oyuncularımın tabii ki ‘nasıl olsa şampiyon olduk’, ‘nasıl olsa biz bu işi başardık’ psikolojisinden de olabilir. Tabii ki iyi bir takım ile karşılaştık. Karşımızda iyi bir takım vardı. Maça da golle başladık. Yediğimiz gole kadar oyun çok fazla elimizdeydi. Rakibimize çok fazla gelme şansı vermiyorduk. Geçiş oyunundan yani kaptırdığımız bir top aslında çok iyi çıktığımız ama kaptırdıktan sonra da o kapanamadığımız gerçekten çok basit bir gol yedik. Yani bireysel beceriden çok fazla rakibimize orada gol atmasına izin verdik” dedi.

“Sahamızda şampiyonluğu ilan etmek için elimizden geleni yapacağız”

Bugün şampiyon olamadıklarının altını çizen Okan Buruk, “İkinci yarıya iyi başladık. İki tane net bir pozisyonumuz vardı. Birisi Barış diğeri ise Osimhen’le. Sonrasında Sane’nin direkten dönen pozisyonu vardı. Gol atmaya yaklaştık ama bu sefer de rakibimiz her geldiği pozisyonu çok iyi bir şekilde değerlendirdi. Sonrasında 10 kişi kalınca biraz zorlandık. Yani zorlanmamızın yanında yine çok fazla hata vardı bence. Günün en kötü kısmı bizim için. Tabii ki bireysel değil ama takım olarak bugün çok fazla hata yaptık. Her bölümde yaptık ,önde de yaptık. Orta sahada da yaptık. Gerideki oyuncularımız da yaptı. Bizim için bu anlamda istediğimiz gibi bir maç olmadı. Bir sonraki maç bizim için yeni hedef. Burada kafamızı kaldırıp tekrar bir sonraki maç sahamızla oynayacağımız maçta şampiyonluğu ilan etmek için elimizden geleni yapacağız. Bu iş bitmedi. Bir sonraki maça bu haftadan çok daha hazır olmamız gerekiyor. İkinci yarı iki tane atamadığımız gol pozisyonundan birini atsak maçı bizim lehimize çevirsek bizim için başka bir senaryo olurdu ama her şey olumsuz gitti. Bir yandan da hem kalemize gelenler her top gol oldu. İkinci yarı bizim için her şey olumsuz gitti. Futbolda da bazen bu oluyor” diye konuştu.

“İnşallah önümüzdeki hafta kutlamayı yapacağız”

Geçen hafta oyuncuların daha arzulu olduğunu dile getiren Buruk, “Fenerbahçe uzun yıllar şampiyonu olmamasına rağmen Galatasaray dördüncü şampiyonluğuna oynamasına rağmen geçen haftaki maçta Galatasaray’ın herkes ne kadar aç, ne kadar istekli maçı, ne kadar istediğini konuşuyordu. Geçen hafta yapan bu hafta da yapardı. O yüzden yani o açlık devam ediyor, tabii ki o şampiyonluk duygusu var oyuncularımızda. Biz bu işi nasıl olsa bitirdik kafası ister istemez oldu. Şampiyonluk kutlamasına bir anda her yer dönüştü. Bunu yaptığınız anda da bu oyuncuyu bir şekilde etkileyebiliyor. Yani onu kırmaya çalışıyorsunuz, onu değiştirmeye çalışıyorsunuz ama bu bazen rahatlık da veriyor aslında. Yani bazen bu oyunlara çok farklı yansıyabiliyor. Ama inşallah önümüzdeki hafta stadımızda tekrar şampiyonluğu kazanmak için çok daha istekli, çok daha güçlü bir oyunu ortaya koyup inşallah önümüzdeki hafta kutlamayı yapacağız” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin