Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2023 15:44 tarihinde yayınlandı
0

Elieyioğlu Güven Tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenice İlçe Başkanlığı Olağan Genel Kurulu yapıldı.  Tek liste ile gidilen Genel Kurulda mevcut Başkan  Eyüp Elieyioğlu yeniden Başkan seçildi.

Divan Başkanlığını MHP Karabük İl Başkanı Adem Kar’ın yaptığı Olağan Genel Kurula;  Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Yenice Belediye Başkanı  Zeki Çaylı, MHP İl Başkanı Adem Kar, İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu ile çok sayıda partili katıldı.

Eyüp Elieyioğlu Başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Aziz Ören, Zeki Beytekin, Şaban İncebacak, Rahmi Mısırlı, Sabri Tom, Muharrem Telli, Bahattin Pınarbaşı, Fatih Kanca, İsmet Gökmen, Şaban Ören, Şevki Dereli, Ramazan İncebacak, Vedat Kirenli, Dursun Kızılsu

Kongre sonrası kısa bir konuşma yapan Eyip Eyioğlu, kendisine yeniden Başkanlığa layık gören tüm delegelere teşekkür ederek, 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde hazırlanacaklarını söyledi. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ceset kokusu sanildi gercek polisin eve girmesiyle ortaya cikti ivyeLS3T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Ceset kokusu sanıldı, gerçek polisin eve girmesiyle ortaya çıktı

Gümüşhane’de bir apartmandan yayılan kötü koku paniğe neden oldu. Ekiplerin seferber olduğu olayda kokunun buzdolabında unutulan bozuk etlerden kaynaklandığı ortaya çıktı.

Olay, gece saatlerinde Hasanbey Mahallesi Kıbrıs Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, apartman sakinleri apartmanın giriş katından gelen ağır koku nedeniyle durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan ilk değerlendirmede kokunun ceset kokusu olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, evde yaşlı bir kadın ile genç bir kızın yaşadığı bilgisine ulaşıldı. Uzun süre ev sahibine ulaşmaya çalışan ekipler, daha sonra anahtarı temin etti. Savcılıktan alınan iznin ardından eve giren ekipler, ev içerisinde inceleme yaptı. Yapılan kontrollerde apartmanı alarma geçiren kokunun evde elektrik sigortasının atması nedeniyle buzdolabında unutulan ve bozulan etlerden kaynaklandığı belirlendi. Olayın ardından ekipler normale dönerken, apartman sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin