Karabük’te şoförünün denetiminden çıkan elektrikli aracın devrilme anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Atatürk Bulvarı Namal Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Kent merkezi istikametine seyir halinde olan Müzeyyen Yüksel (48) yönetimindeki elektrikli araç denetimden çıkarak devrildi. Kazada şoför Yüksel yaralanırken, birinci müdahale kaza sırasında olay yerinden geçmekte olan sıhhat gruplarınca yapıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yaralı şoför ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.


Elektrikli aracın devrildiği anlar kamerada
Bolu’da köpek sürüsü tedirginliği
Bolu’nun Kılıçarslan Mahallesi’nde sürü halinde dolaşan başıboş sokak köpekleri, mahalle sakinlerini tedirgin etti.
Mahalledeki sokak aralarında ve caddelerde başıboş dolaşan ve sayıları 15’i bulan köpek sürüsü, çevredeki vatandaşlara korku dolu anlar yaşattı. Özellikle sabah saatlerinde işe giden vatandaşlar ve sokakta oynayan çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirten bölge sakinleri, duruma tepki gösterdi.
Sürü halinde hareket eden köpekler, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Köpekler nedeniyle yolda yürümekte güçlük çektiklerini ve çocuklarını tek başlarına sokağa çıkarmaya korktuklarını ifade eden mahalle sakinleri, yetkililerden yardım istedi.

