Karabük’te şoförünün denetiminden çıkan elektrikli aracın devrilme anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Atatürk Bulvarı Namal Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Kent merkezi istikametine seyir halinde olan Müzeyyen Yüksel (48) yönetimindeki elektrikli araç denetimden çıkarak devrildi. Kazada şoför Yüksel yaralanırken, birinci müdahale kaza sırasında olay yerinden geçmekte olan sıhhat gruplarınca yapıldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Yaralı şoför ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.


Elektrikli aracın devrildiği anlar kamerada
Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı
Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

