Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Kasım, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Elektrik panosundan çıkan yangın korkuttu

Sinop’un Ayancık ilçesinde 4 katlı bir binada elektrik panosundan bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Olay, akşam saatlerinde Cevizli Mahallesi Canan Sokak No 1 Kasap Mustafa bey Apartmanı’nda meydana geldi. Apartman sakinleri elektrik panosunun yandığını fark edince hemen itfaiyeyi aradı. Bina kontrollü bir şekilde boşalttırıldıktan sonra elektrik panosundan peş peşe patlama sesleri duyuldu. Çevredeki vatandaşlar korku içinde yangının sönmesini bekledi. İtfaiyenin uzun uğraşları sonucu yangın söndürüldü. Yangında pano kullanılamaz hale geldi.

Panonun patlama anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda dereye dusen kisiyi arama calismalari suruyor yZ49A2IC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da dereye düşen kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde dereye düşen 2 kişiden biri hayatını kaybederken, kayıp vatandaşın bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Topluca köyü Kanlıca Altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dere kenarında balık tuttukları öğrenilen iki kişinin suya düştüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı. İhbarda, şahıslardan birinin su üzerinde hareketsiz halde bulunduğu bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Giresun Belediyesi İtfaiyesi, UMKE, AKUT ve İHH ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar sonucu amca ile yeğen oldukları öğrenilen kişilerden Sedat Ç. (28) isimli yeğenin cansız bedenine saat 23.30 sıralarında ulaşıldı.

Kayıp olduğu belirtilen amca Sedat Ç. (54) isimli vatandaşın bulunması için bölgede arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.

AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara 2 AFAD aracı ve 7 personel, 6 jandarma aracı ve 40 personel, 2 JAK aracı ve 6 personel, Giresun Belediyesi İtfaiyesi’nden 2 araç ve 5 dalgıç personel, 1 UMKE aracı ve 3 personel, 1 AKUT aracı ve 6 personel ile 2 İHH aracı ve 13 personel katılıyor. Ayrıca Samsun’dan görevlendirilen 4 dalgıcın da çalışmalara destek verdiği, bölgede dron destekli arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin