Reklam
Reklam
679f64b35e745
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Şubat, 2025 15:28 tarihinde yayınlandı
0

Elektrik faturasında yeni dönem başladı

Elektrikte yeni dönem 1 Şubat’ta başladı. Artık belirlenen sınırı aşan daha yüksek fatura ödeyecek.

Şubat ayı itibarıyla bin 47 liralık elektrik yakanlara destek verilmeyecek. Faturalarda yüzde 93’e varan artışlar yaşanabilecek.

BİN 47 LİRA SINIRINA DİKKAT!

Mevcut faturası, aylık bin 47 lira ve üzeri olan olan elektrik aboneleri destek kapsamı dışında kalacak ve faturaları artacak.

Ticari aboneler içinse sınır 15 bin kilovatsaat olacak. Abonelerin elektrik tüketimleri takvim yılı baz alınarak toplanacak.

LİMİTİ AŞAN NE KADAR ÖDEYECEK?

Türkiye’de ortalama bir hanenin elektrik faturası 414 lira olarak hesaplanıyor. Belirlenen sınırın üzerindeki tüketimde ödenecek meblağ katlanacak.
Mevcut faturası aylık bin 47 lira olan mesken abonesinin elektrik faturası, yüzde 93 artışla 2 bin 16 lira olacak.

Aylık tüketimi 600 kilovatsaat olan ve mevcut faturası bin 616 lira olan mesken abonesinin faturası, yüzde 80 artışla 2 bin 903 liraya yükselecek.

Aylık bin kilovatsaat tüketimi olan ve 2 bin 860 lira ödeyen abone ise yüzde 69 artışla 4 bin 839 lira ödeyecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin